2019 YDS 1 ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. 2019 YDS 1 ne zaman açıklanacak?
  2. YDS 1 ne demek?
  3. YDS 1 Açıklandı mı?
  4. YDS 1 İngilizce mi?

2019 YDS 1 ne zaman açıklanacak?

YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı Böylece, 2019-YDS/1 değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 19 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

YDS 1 ne demek?

YDS'de, yabancı dil bilgisini gramer, okuma, anlama ve kelime bilgisi açısından ölçen çoktan seçmeli test yöntemi uygulanır. ... İlk sınav “İlkbahar YDS Sınavı” (YDS/1), ikinci sınav ise “Sonbahar YDS Sınavı” (YDS/2), üçüncü sınav “Kış YDS Sınavı” (YDS/3) olarak geçmektedir.

YDS 1 Açıklandı mı?

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecek. Değerli adaylarımız, tarihinde gerçekleştirdiğimiz 2021-YDS/1 sonuçları açıklanmıştır.

YDS 1 İngilizce mi?

YDS sınavı sadece İngilizce mi? Hayır, YDS sınavı; Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca, Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca ve Yunanca dillerinde yapılmaktadır.