Ozonlu zenginleştirilmiş zeytinyağı HOMM ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ozonlu zenginleştirilmiş zeytinyağı HOMM ne işe yarar?
  2. Ozon yağı nereden elde edilir?
  3. Ozonlanmis zeytin yağı nasil yapilir?
  4. Ozon yağı üretimi nasıl yapılır?
  5. Yağ ozonlama nasıl yapılır?
  6. Ozonlanmış saf zeytin yağı nasıl kullanılır?

Ozonlu zenginleştirilmiş zeytinyağı HOMM ne işe yarar?

OZONLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ZEYTİNYAĞI 30 ml Bu özelliği sayesinde cildi zararlı toksinlerden arındırır. Derinin oksijenlenmesini sağlayarak derinin yaşlanmasının önlenmesine yardımcı olur. Hücrelerin nem depolamasına yardımcı olur. Cilt yüzeyindeki kan dolaşımını artırır.

Ozon yağı nereden elde edilir?

Ozon yağı genellikle en yüksek kalitedeki organik sızma zeytinyağından yapılır. Bununla birlikte ozonlama için her tür doymamış yağ kullanılabilir.

Ozonlanmis zeytin yağı nasil yapilir?

Üretilen yüksek kaliteli ekstra saf sızma zeytinyağının içerisine uzun süreler boyunca ozon ilavesi yapılır. Bu işlem neticesinde zeytinyağı, içerisindeki ozonu hapseder ve koyulaşarak jel kıvamına ulaşır. Yapılan işlem neticesinde elde edilen zeytinyağı hiç olmadığı kadar saf bir hale gelir.

Ozon yağı üretimi nasıl yapılır?

Ozon yağı saf zeytinyağının içine ozon enjekte edilerek elde edilmektedir. Tercihen diğer bitkisel yağlar da kullanılabildiği gibi zeytinyağının kaliteli olmasından dolayı daha çok tercih edildiği bilinmektedir. Ozon yağı zeytinyağı içerisine enjekte edilerek elde edilen bir çeşit karışım olarak yapılmaktadır.

Yağ ozonlama nasıl yapılır?

Ozon yağı, yüksek kalitedeki organik, soğuk sıkım sızma zeytinyağından yapılır. Zeytinyağının içerisine uzun süre ozon kabarcıkları verilerek ozon enjeksiyonu yapılır. Ozon yağı hücrede iyileşme faktörü salgılayan hormonların uyararak, hücrenin yeniden üretimini sağlar.

Ozonlanmış saf zeytin yağı nasıl kullanılır?

Özellikle yüz bölgesindeki yaşlanma sebebiyle ortaya çıkan kırışıklara karşı kullanılabilir. Genel kullanım şeklinde; cildin üzerine masajla sürülerek derinin alt noktalarına kadar nüfuz etmesi sağlanmalıdır. Üretilen yüksek kaliteli ekstra saf sızma zeytinyağının içerisine uzun süreler boyunca ozon ilavesi yapılır.