Göz altı için hangi yağlar kullanılır?

İçindekiler:

  1. Göz altı için hangi yağlar kullanılır?
  2. Badem yağı göz altına sürülür mü?
  3. Hindistan cevizi yağı göz altına nasıl uygulanır?
  4. Tatlı badem yağı ne işe yarar nasıl kullanılır?

Göz altı için hangi yağlar kullanılır?

Cam şişe içinde üzüm çekirdeği yağı, Hindistan cevizi yağı, biberiye yağı eşit miktarda karıştırılarak her gece uygulanabilecek cilt yenileyici cilde uyarı veren göz çevresinde güvenle kullanabileceğimiz kırışıklık karşıtı bir krem hazırlayabiliriz.

Badem yağı göz altına sürülür mü?

Tatlı badem yağı, göz çevresindeki ince çizgiler ve gözaltı halkalarına karşı kullanabileceğiniz etkili bir yağdır. İki ya da üç damla badem yağını göz halkalarının etrafında hafifçe ovun, yatmadan hemen önce göz çevresine uygulayın. Doğrudan gözlerinize kesinlikle uygulamayın.

Hindistan cevizi yağı göz altına nasıl uygulanır?

Göz bakımı için büyük bütçeler ayırmanıza gerek yok. Her gece yatmadan 30 dakika önce, parmak uçlarınızla Hindistan cevizi yağını göz altlarınıza masaj yaparak uygularsanız zamanla göz altı torbalarının ve ince çizgilerin onarıldığına şahit olacaksınız.

Tatlı badem yağı ne işe yarar nasıl kullanılır?

Badem yağı besleyici vitaminler açısından oldukça zengin bir yağdır. A, B ve E vitaminleri barındıran badem yağı özellikle saç ve cilt bakımında oldukça yararlıdır. Cilt bakımında ve gözaltı rahatsızlıklarında, saç bakımında ve yaralanmalarda tatlı badem yağı kullanılabilir.