2 yillik Bilgisayar Teknolojisi Bölümü Nedir?

İçindekiler:

  1. 2 yillik Bilgisayar Teknolojisi Bölümü Nedir?
  2. 2 yıllık bilgisayar Programcılığı mezunu ne iş yapar?
  3. Bilgisayar Teknolojisi Bölümü kaç yıllık?
  4. Bilgisayar Teknolojisi önlisans ne iş yapar?
  5. 2 yıllık Biyomedikal Cihaz Teknolojisi mezunu ne iş yapar?

2 yillik Bilgisayar Teknolojisi Bölümü Nedir?

Bilgisayar teknolojisi bölümü TYT' ye göre öğrenci kabul eden 2 yıllık ön lisans bölümüdür. Bölümün amacı çalıştığı kurumda bilgisayar sistemleri ile ilgili kurulum, bakım onarım gibi gerekleri yerine getirecek meslek mezunları yetiştirmektir.

2 yıllık bilgisayar Programcılığı mezunu ne iş yapar?

Bilgisayar programcılığı bölümü mezunlar genellikle özel sektörde bulmaktadırlar. Özel şirketlerde bilgi işlem bölümünde personel olarak çalışabilirler. Ayrıca büyük yazılım şirketlerinde de yine bilgisayar programcılığından mezun olan kişiler istihdam edilirler.

Bilgisayar Teknolojisi Bölümü kaç yıllık?

Bilgisayar Teknolojisi (2 Yıllık) sıralama.2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları, Kontenjanları ve Başarı Sıralamaları aşağıdaki gibidir.

Bilgisayar Teknolojisi önlisans ne iş yapar?

Bilgisayar Programları mezunları, sektörün ihtiyaç duyduğu yazılım, ağ ve internet teknolojilerini bilen ve bu alanda uygulama yapan bütün sanayi kuruluşlarında, yönetim ve hizmet alanlarında sistem çözümleyicisi ve uygulama programcısı, bilgisayar donanım ve yazılım üreten ve pazarlayan işletmelerde ve bilgi işlem ...

2 yıllık Biyomedikal Cihaz Teknolojisi mezunu ne iş yapar?

Biyomedikal Cihaz Teknolojisi (MYO) Bölümü mezunları, tıbbi araç ve gereçlerin hastanelere monte edilmesini sağlar. Aynı zamanda bu aletlerin nasıl çalıştığı ile ilgili diğer personelleri bilgilendirir. Bu kişiler cihazların aylık ve yıllık bakımları ile ilgilenir.