KEP adresi nasıl bir şey?

İçindekiler:

  1. KEP adresi nasıl bir şey?
  2. KEP adresi almak kaç para?
  3. Limited şirket KEP adresi nasıl alınır?
  4. KEP adresi almak ücretli mi?
  5. KEP ne demek açılımı?
  6. Limited şirketler KEP almak zorunda mı?
  7. KEP adresini nereden alabilirim?
  8. Geçerli KEP adresi nedir?
  9. Türkkep nedir ne işe yarar?

KEP adresi nasıl bir şey?

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımlarını, gönderildiği biçimde koruyan, alıcının kim olduğunu tespit eden ve gönderilen içeriğin değişmemesini ve güvenli hale gelmesini sağlayan bir sistemdir.

KEP adresi almak kaç para?

KEP (KAYITLI ELEKTRONİK POSTA) FİYATLARI
Paket AdıKEPKEP + E-İmza
KEP Adresi60 TL200 TL
Gönder 2090 TL230 TL
Gönder 50130 TL270 TL
Gönder 100200 TL340 TL
3 satır daha

Limited şirket KEP adresi nasıl alınır?

Başvurularını hem www.kep.gov.tr adresinden online başvuru şeklinde hem de yetkili PTT Merkez Müdürlüklerinden resimli resmi kimlik ve başvuru formu ile yapabileceklerdir.

KEP adresi almak ücretli mi?

e-Yazışma İletim Ücreti Gönderilen herbir e-Yazışma iletisi için gönderilen KEP hesabı adresi başına ücret alınır. ... Gerçek Kişi yada Tüzel Kişi olarak KEP sisemine kaydolan kullanıcılar tarafından e-Yazışma iletisi gönderilmesi durumunda gönderilen e-Yazışma iletileri KEP İletim Ücreti tarifesine göre ücretlendirilir.

KEP ne demek açılımı?

Kayıtlı elektronik posta (KEP), yasal olarak geçerli ve teknik olarak güvenli elektronik posta olarak tanımlanmaktadır. KEP, bilinen elektronik postaya ilave olarak elektronik postanın; ... İhtiyaç duyulması halinde elektronik postaya yeniden erişilebilmesi.

Limited şirketler KEP almak zorunda mı?

Kayıtlı elektronik posta sistemine ilişkin düzenlemelerde kullanıma ilişkin herhangi bir zorunluluk bulunmamaktadır. ... Bu hüküm gereği, tebligat göndermeye yetkili mercilerin ve sermaye şirketlerinin (anonim, limited ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlerin) KEP hesap sahibi olması zorunludur.

KEP adresini nereden alabilirim?

Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

Geçerli KEP adresi nedir?

KEP, e-posta teknolojik altyapısını kullanan, bununla birlikte e-postanın gönderim ve alımına dair kanıtların oluşturulup saklandığı hukuken geçerli bir e-posta iletim hizmetidir.

Türkkep nedir ne işe yarar?

TÜRKKEP, Türk Ticaret Kanunu ve KEP Sistemi'ne ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik ve tebliğler kapsamında yasal düzenlemesi yapılmış olan, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Yazışma, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-Saklama hizmetlerini kurumsal ve bireysel müşterilerine yetkili hizmet sağlayıcı olarak ...