Halkbank esnaf kredisinden kimler yararlanabilir?

İçindekiler:

  1. Halkbank esnaf kredisinden kimler yararlanabilir?
  2. Esnafa kredi nasıl alınır?
  3. Esnafa kredi verecek mi?
  4. Esnafa Destek kredisi var mı?
  5. Esnafa en fazla ne kadar kredi veriyor?

Halkbank esnaf kredisinden kimler yararlanabilir?

Bankamızca esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine faiz destekli kredilerde faizsiz kullandırımlardan; Kaybolmaya Yüz Tutan Meslek Kollarında Faaliyet Gösterenler, Ustalık Belgesi Sahibi Olup Yeni İşyeri Kuranlar ile Genç Girişimci esnaf ve sanatkarlar faydalanabilmektedir.

Esnafa kredi nasıl alınır?

Esnaf kredisine nasıl başvurulur? 3 yıl ödemesiz esnaf kredisi başvuru süreci e-Devlet'ten yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyenler sisteme T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak, KOSGEB hizmetlerinin altında bulunan işlemlerden kredi desteğine başvurabiliyor.

Esnafa kredi verecek mi?

Esnaf Kredisi nasıl alınır ? Esnaf ve Sanatkar odası müşterilerimiz 36 ay'a varan vadelerde 6 ay ödemesiz dönemli esnaf kredisine tüm şubelerimizden başvurabilir. Üstelik aylık, 3 ayda bir ya da 6 ayda bir ödeme seçenekleri ile geri ödeyebilirler.

Esnafa Destek kredisi var mı?

Esnafa destek için 50-200 bin TL arasında nefes kredisi verilecek. NEFES KREDİSİ NEDİR? ... Pandemiden etkilenen esnafa yönelik destek kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 5 bin ve 3 bin lira hibe desteğinden 17 Mayıs itibarıyla gelir vergisi mükellefi olan esnaf yararlanacak.

Esnafa en fazla ne kadar kredi veriyor?

tarihinde yayımlanan genelgeye göre esnaf kefalet kredisi için yıllık yeni faiz oranı %8.5'tur. Kredinin şahıs üst limiti 200.000 TL olup, kredi vadesi maksimum 5 yıldır.