Özel bölgeye hangi ağda kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Özel bölgeye hangi ağda kullanılmalı?
  2. Kendi bikini bölgesine ağda nasıl yapılır?
  3. Bikini bölgesine ağda yapmak zararlı mı?
  4. Ağda yapmak zararlı mı?

Özel bölgeye hangi ağda kullanılmalı?

Özel bölgeye çam sakızı ağda ya da sir ağda yapabilirsiniz. Her iki ağda da özel bölge için uygundur. Çam sakızı ağda mı sir ağda mı daha etkili? Çam sakızı ağda sonrasında tüylerin tekrar çıkma süresi sir ağdaya göre biraz daha kısadır.

Kendi bikini bölgesine ağda nasıl yapılır?

Bikini bölgesi ağda uygulamasından önce cildinizin nemsiz ve kremsiz olduğundan emin olun. Temiz ve kuru bir cilde uygulanan ağda en iyi sonucu verecektir. Ağda yapmaya hazır cildinize bandı tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırın. Elinizle hafifçe ovarak, ağdanın tüylerinize tamamen yapışmasını sağlayın.

Bikini bölgesine ağda yapmak zararlı mı?

Genital Bölge Temizliğinde Ağda ve Sir Kıl kökü iltihabı, abse oluşumu, sivilcelenme ve iltihaba bağlı yani mikrop kapmaya bağlı yaralar olabilir. Yalnız bu olumsuzluklar kılların hiç alınmayacağı anlamını da taşımıyor. Uzayan ve devamlı ıslak kalan kıllar, mantara ya da bakteri oluşmasına sebebiyet verir.

Ağda yapmak zararlı mı?

Dr. Subaşı, “Sıcak ağda uygulaması ciltte gözeneklerin açılmasına neden olduğu için enfeksiyona uygun bir ortam oluşturabilir. Aynı zamanda gözeneklerin açılması sonucu damarlar genişler ve bu ilerleyen dönemlerde varis gibi problemlere neden olabilir.