Sefaköy PTT Cumartesi açık mı?

İçindekiler:

  1. Sefaköy PTT Cumartesi açık mı?
  2. Cumartesi Hangi PTT açık?
  3. Istanbul PTT hafta sonu açık mı?
  4. Gaziosmanpaşa PTT hafta sonu açık mı?
  5. PTT Cumartesi açık olur mu?
  6. PTT hafta sonu çalışır mı?
  7. PTT kargo hafta sonu acik mi?
  8. PTT kargo Pazar günü çalışıyor mu?

Sefaköy PTT Cumartesi açık mı?

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır.

Cumartesi Hangi PTT açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

Istanbul PTT hafta sonu açık mı?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Gaziosmanpaşa PTT hafta sonu açık mı?

PTT şubeleri belirli merkezlerdeki şubeler dışında hafta sonları kapalıdır. Hafta sonu açık olan PTT Şubeleri ise saat 13.30'da kadar hizmet vermektedir.

PTT Cumartesi açık olur mu?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT hafta sonu çalışır mı?

PTT bir kamu kurumu ve onlarla eş zamanlı çalışmasına rağmen, cumartesi günleri tatil yapmıyor ve faaliyetlerine devam ediyor. ... Hafta sonu PTT çalışma saatleri ise hafta içi ile aynı. PTT şubeleri cumartesi günleri saat 08.80 ile 17.30 saatleri arasında açık oluyor. Pazar günleri ise PTT kapalı oluyor.

PTT kargo hafta sonu acik mi?

Hafta sonu PTT çalışma saatleri ise hafta içi ile aynı. PTT şubeleri cumartesi günleri saat 08.80 ile 17.30 saatleri arasında açık oluyor.

PTT kargo Pazar günü çalışıyor mu?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.