Sübutay Kesgin nereli?

İçindekiler:

  1. Sübutay Kesgin nereli?
  2. Azer Bulbul ne zaman dogdu?
  3. Esmerin adı oya bestesi kime ait?
  4. Azer bülbül nasıl vefat etti?
  5. Azer Bülbül hangi otelde oldu?
  6. Azer Bülbül Ermeni mi?
  7. Azer Bülbül burcu nedir?

Sübutay Kesgin nereli?

Subutay Kesgin ya da sahne adıyla Azer Bülbül (1 Şubat 1967; Akyaka, Kars - 6 Ocak 2012; Antalya), Türk halk müziği, arabesk fantezi müzik sanatçısı ve oyuncu.

Azer Bulbul ne zaman dogdu?

1 Şubat 1967

Esmerin adı oya bestesi kime ait?

Azer Bülbül , albümünde yer alan Esmerin Adı Oya şarkısını Yeşilçam'ın usta ismi Oya Aydoğan'a aşık olduğu için okumuştur. Yıllar sonra Bülbül'ün kendisine aşık olduğunu Aydoğan da kabul etmiştir. Daha sonra bu şarkıyı İbrahim Tatlıses seslendirmiştir.

Azer bülbül nasıl vefat etti?

Sevenleri Azer Bülbül'ü şarkıları ve sözleriyle anıyor . 2012 yılının ocak ayında gittiği Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren arabesk fantezi müzik sanatçısı, 44 yaşındaydı.

Azer Bülbül hangi otelde oldu?

Arabesk, fantezi müzik sanatçısı Azer Bülbül, Antalya'da kaldığı 408 nolu otel odasında ölü bulundu. Şarkı söylerken titremesiyle bilinen Azer Bülbül, Antalya'da kaldığı Mostar Otel'deki odasında ölü bulundu. Şarkıcının belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ileri sürüldü.

Azer Bülbül Ermeni mi?

Azer Bülbül Kars Kürtlerindendir.Bazı şarkılarının ismini Kürtçe yapmıştır.Berfu Barane adlı şarkısını hem Kürtçe hem de Türkçe olarak seslendirmiştir.

Azer Bülbül burcu nedir?

Azer Bülbül hangi burç? Azer Bülbül, 1 Şubat'da Kars Akyaka 'da (Arpaçay) dünyaya geldi. Gerçek adı Sübutay Kesgin'dir. 44 yaşında hayata gözlerini kapayan Bülbül Kova burcuydu.