E-posta cc ne demek?

İçindekiler:

  1. E-posta cc ne demek?
  2. Mailing nasıl gönderilir?
  3. Mailing çalışması nedir?
  4. Mailing nedir?
  5. Reklam içerikli e posta nedir?

E-posta cc ne demek?

CC (Carbon Copy), bir maili birden fazla kullanıcıya göndermek istediğinizde, tek tek mailleri göndermek yerine bu sütün yardımıyla tüm kullanıcılara tek seferde maili göndermenize yardımcı olan özelliktir. CC'yi kullanırken her yazdığınız mail adresinin ardından virgül işareti veya boşluk koymanız gerekir.

Mailing nasıl gönderilir?

E-posta yazma

  1. Bilgisayarınızda, Gmail'e gidin.
  2. Sol üstteki Oluştur'u. tıklayın.
  3. Alıcıları "Alıcı" alanına ekleyin. Şu alanlara da alıcı ekleyebilirsiniz: "Cc" ve "Bcc" alanlarına. ...
  4. Bir konu ekleyin.
  5. İletinizi yazın.
  6. Sayfanın en altındaki Gönder'i tıklayın.

Mailing çalışması nedir?

Mailing, belli bir liste içerisinde yer alan kişilere (maillist) sistemler veya yazılımlar aracılığıyla toplu halde yapılan gönderimlere verilen isimdir. Mailing genellikle belli bir konu ile ilgilenen kişileri meydana gelen yeni güncellemelerden haberdar etme amacıyla yapılır.

Mailing nedir?

Mailing, belirli bir hedef listesi içerisinde yer alan kişilere (mailist), yazılımlar ya da sistemler aracılığı ile toplu halde gönderim yapılmasına verilen isimdir.

Reklam içerikli e posta nedir?

SPAM mailin en basit tanımı sizin isteğiniz olmadan size gönderilen reklam içerikli maillerdir. Internet üzerinde aynı mesajın yüksek sayıdaki kopyasının, bu tip bir mesajı alma talebinde bulunmamış kişilere, zorlayıcı nitelikte gönderilmesi de genelde SPAM olarak adlandırılır.