Kalorifer böceği nasıl yok olur?

İçindekiler:

  1. Kalorifer böceği nasıl yok olur?
  2. Kalorifer böceği yavrusu nasıl olur?
  3. Kalorifer böceği ilacı insana zarar verir mi?
  4. Evde çıkan Alman hamam böceği nasıl yok edilir?

Kalorifer böceği nasıl yok olur?

Böcek ilacından çok daha etkili ve doğal bir yöntem olan pudra şekeri ve karbonatı karıştırıp hamam böceğinin olduğu yerlere koymanız yeterli olacaktır. Kalorifer böcekleri bu karışımı yediğinde yok olacaktır. Bu sayede hem kendinizi hem de doğayı kimyasal ilaçlardan korumuş olacaksınız.

Kalorifer böceği yavrusu nasıl olur?

Kalorifer böceği yumurtlama yöntemi ile çoğalan bir böcektir. İçerisinde 35–40 adet yumurtanın olduğu paketlerin olduğu yumurtaları dişi kalorifer böceği sırtında taşır. Her seferinde 200 kadar yumurta bırakan kalorifer böceğinin, yavruları 18 günde yumurtadan çıkar. Kalorifer böceği çok sıcak ve nemli ortam sever.

Kalorifer böceği ilacı insana zarar verir mi?

Söz konusu olan bu böceklerle alakalı çözüm elde edebilmek için kovmatik cihazlarını da tercih edebilirsiniz. Üstelik son derece etkili sonuçlar sağladıklarını net bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca ilaç içermeyen yapıya sahip olması sayesinde insan sağlığına da herhangi bir zarar vermesi mümkün olmayacaktır.

Evde çıkan Alman hamam böceği nasıl yok edilir?

Eğer hamam böceğinin üremiş ve her tarafa yayılmışsa ilk olarak süpürge makinenizle evin çekmeceleri, dolapları saklandığını düşündüğünüz her yeri güzelce çekin. Böceklerin yumurtaları, böcek dışkıları ve pisliğini süpürgeyle çektiğinizde çoğu hamam böceğinden kurtulmuş olursunuz.