Messengerden Engellendigimizi nasil anlariz?

İçindekiler:

  1. Messengerden Engellendigimizi nasil anlariz?
  2. Facede arkadaşım beni engelledi nasıl kaldırırım?
  3. Facebook'ta engelleme olunca ne oluyo?
  4. Facebook kişi engelleme nasıl yapılır?
  5. Facebookta engelleyince mesajlar silinir mi?
  6. Engellediğim kişi beni görebilir mi?

Messengerden Engellendigimizi nasil anlariz?

Engellendiysen sohbet kutusunda (yazdığın yer) “Bu kişiye şu anda ulaşılamıyor” yazan bir mesaj göreceksin. Bu kişi ya senin mesajlarını engellemiştir, ya Facebook hesabını dondurmuştur ya da seni Facebook'ta tamamen engellemiştir. Mesajların hiçbir hata gelmeden giderse mesajların gönderilen kişiye gidiyordur.

Facede arkadaşım beni engelledi nasıl kaldırırım?

Ayarlar ve Gizlilik'i seçin ve ardından Ayarlar'a tıklayın. Ayarlarınızın sol sütununda Engelleme'ye tıklayın. Kullanıcıları Engelle kısmında engellediğiniz kişilerin listesini görürsünüz. Engellemesini kaldırmak istediğiniz kişinin adının yanındaki Engellemeyi Kaldır'a tıklayın.

Facebook'ta engelleme olunca ne oluyo?

Birisini engellediğinizde, o kişi sizin profilinize erişmeye çalışırsa sizin tarafınızdan engellendiklerini gösteren bir mesaj alacak. Birisini engellediyseniz ve bir süre fikrinizi değiştirip onunla yeniden arkadaş olmayı istiyorsanız bu kişiye koyduğunuz engeli kaldırabilirsiniz.

Facebook kişi engelleme nasıl yapılır?

Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
  1. Aşağı inip Ayarlar'a dokunun.
  2. Hedef Kitle ve Görünürlük kısmına inin ve ardından Engelleme'ye dokunun.
  3. Kişinin adını girin ve Engelle'ye dokunun.
  4. Açılan arama sonuçları sayfasında, engellemek istediğiniz kişiyi bulun ve Engelle'ye dokunun.
Daha fazla öğe...

Facebookta engelleyince mesajlar silinir mi?

Mesajlar: Engellediğiniz kişiyle mesaj geçmişiniz gelen kutunuzda kalır. Engellediğiniz kişi bir arkadaş grubunuzla yaptığınız konuşmaya eklenirse, mesajlarını görebilirsiniz. Bulunmak istemediğiniz bir konuşmadan çıkabileceğinizi veya hoşlanmadığınız bir konuşmayı silebileceğinizi unutmayın.

Engellediğim kişi beni görebilir mi?

Engellendiyseniz, arkadaşınız sonuçlar arasında görünmeyecek. Ancak sadece arkadaş listesinden çıkarıldıysanız, profili kısmen de olsa (gizlilik ayarlarına göre) görebileceksiniz. Bunun ardından sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyle ortak bir arkadaşınızın profiline gidin.