Ev yapımı çilekli milkshake nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ev yapımı çilekli milkshake nasıl yapılır?
  2. Evde milkshake nasıl yapılıyor?
  3. Yoğurtla milkshake yapılır mı?
  4. Yoğurtla Smoothie yapılır mı?
  5. Milkshake tozu nasıl kullanılır?

Ev yapımı çilekli milkshake nasıl yapılır?

Çilekli Milkshake Nasıl Yapılır?
  1. Çilekleri yıkadıktan sonra çatalla iyice ezin. Sütü bardağa aktarın.
  2. Ezilmiş çilekleri süte ilave edip iyice karıştırın. Çilek sosunu süte ekleyin.
  3. İçine isteğe göre buz atıp, krema sıkacağı ile kremayı üzerine sıkın. Üzerini çilek sosu ile süsleyip soğuk servis yapın. Afiyet olsun.

Evde milkshake nasıl yapılıyor?

Çilekli milkshake tarifi Nasıl yapılır? Çilekleri güzelce temizleyip blender'da püre haline gelene kadar çekin. Üzerine süt, şeker ve dondurma ilave edin ve köpürene kadar karıştırın. Buz kalıplarını bardaklara bölüştürün.

Yoğurtla milkshake yapılır mı?

Milkshake süt ile olur belki ama yoğurt da tercih edebilirsiniz. ... Yoğurt probiyotik açısından çok sağlıklı bir besin. Bu şekilde de deneyin derim :) Bütün malzemeleri blendrdan geçirin süslemesini dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Yoğurtla Smoothie yapılır mı?

Temel olarak smoothie'lerde yoğurt, süt veya meyve suyu kullanılır fakat bununla birlikte tamamen meyveden de yapılabilir. Smoothie'ye kıvam arttırmak için yulaf ve başka tahıllar da eklenebilir. İlave çeşni olarak bal ve protein tozu da ilave edilebilir.

Milkshake tozu nasıl kullanılır?

Tercihe göre çikolata ve değişik soslar da kullanabilirsiniz. Miksere 1 çorba kaşığı yani 18-20 gram milkshake tozu koyunuz. Mikserin üzerine isteğe göre bir bardak ya da daha fazla süt ilave ediniz. Bu karışıma buz ve çikolata ekleyiniz.