Yüksek lisanstan mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Yüksek lisanstan mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim?
  2. AÖL den mezun oldugumu nasil anlarim?
  3. Mezun olduğumu nasıl anlarım AÖF?
  4. Diploma numarası neye göre verilir?
  5. Açık Lise Diploma kaç günde gelir?

Yüksek lisanstan mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Yükseköğretim kurumlarından mezun olan öğrenciler, mezuniyet bilgilerine e-devlet kapısı üzerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı altındaki bölümde yer alan "Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama" seçeneği ile erişebiliyor.

AÖL den mezun oldugumu nasil anlarim?

Dönem sonunda mezun olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilen tarihten yaklaşık 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilmektedir. İlinizdeki Koordinatör Halk Eğitim Merkezinin neresi olduğunu AÖL internet sayfasından kısmından görebilirsiniz.

Mezun olduğumu nasıl anlarım AÖF?

AÖF'de mezun olduğumu nasıl anlarım? AÖF'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Mezuniyet işlemleri devam etmekte olup birkaç gün içinde mezuniyet durumunuz sayfaya yansıdıktan sonra E-devletten mezun yazısı alabilirsiniz.

Diploma numarası neye göre verilir?

Madde–10 (1) Diplomalar, düzenleme tarihinde görevde bulunan Rektör, Dekan, Müdür tarafından imzalanır. ... (2) Diploma numaraları, mezuniyet çalışmasındaki sıra numarası esasına göre verilir ve yıl veya döneme bakılmaksızın birbirini takip ederek devam eder.

Açık Lise Diploma kaç günde gelir?

Açık lise (AÖL) diplomaları Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri vasıtasıyla alınabiliyor. Dönem sonunda mezun olmuş durumda olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilmiş olan tarihten yaklaşık olarak 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilir.