Istanbul'da eczaneler kapalı mı?

İçindekiler:

  1. Istanbul'da eczaneler kapalı mı?
  2. Yeni Kısıtlamalarda eczaneler açık mı?
  3. Eczaneler açık mıdır?
  4. Kapanmada eczaneler açık mı?
  5. Istanbul eczaneler kaçta kapanıyor?
  6. Izmit eczaneler kaça kadar açık?

Istanbul'da eczaneler kapalı mı?

İstanbul'da eczaneler 09.00-19.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verirken, nöbetçi eczaneler ise 24 saat hizmet vermeye devam ediyor.

Yeni Kısıtlamalarda eczaneler açık mı?

ECZANELER AÇIK MI? İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı “tam kapanma” genelgesinde yer alan maddelere göre eczaneler tam kapanma sürecinde açık olacak. Çalışma saatlerinde düzenleme gidilen eczaneler, yasak süresi boyunca saat 09:00 – 18:00 arasında hizmet verebilecek.

Eczaneler açık mıdır?

İşte, o konu hakkında bazı bilgiler. ECZANELER CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI? Eczaneler cumartesi günleri 09:00 ile 19:00 saatleri arası çalışmaktadırlar. Alışveriş merkezlerindekiler de dahil olmak üzere eczaneler bağlı olduğu bölgedeki eczane çalışma gün ve açılış kapanış saatlerine uymak zorundadır.

Kapanmada eczaneler açık mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre sağlık kurumları ile eczaneler tam kapanma süreci boyunca açık olacak. Ancak pazar günleri sadece nöbetçi eczaneler açık olcak.

Istanbul eczaneler kaçta kapanıyor?

Bölge İstanbul Eczacı Odası tarafından, ilimizde faaliyet gösteren serbest eczanelerin katılımı ile sadece iki-üç seçenek sunularak bir anket çalışması yapmak suretiyle çalışma saatlerinin; Hafta içi 09.00-18.30, Cumartesi 10.00-18.30 ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı arife günleri de tam ...

Izmit eczaneler kaça kadar açık?

Kocaeli Eczacı Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, eczane çalışma saatleri 08:30-18:00 olarak uygulanacak.