Burun estetiği kaç günde oturur?

İçindekiler:

  1. Burun estetiği kaç günde oturur?
  2. Burun estetiği sonrası burun şekli ne zaman belli olur?
  3. Estetik ameliyatı sonrası burun ucu şişliği ne zaman iner?
  4. Burun ameliyatı tamamen ne zaman iyileşir?
  5. Estetik sonrası burun tıkanıklığı nasıl geçer?

Burun estetiği kaç günde oturur?

Eğer burun ince derili bir yapıda ise; 2-3 aylık bir süreç içerisinde yüzde 95 oranında burun, hızlı bir şekilde yerine oturmaktadır. Ancak kalın derili bir burun yapınız var ise, bu süreç 1 yıla kadar uzamaktadır.

Burun estetiği sonrası burun şekli ne zaman belli olur?

Merhabalar , burun estetiği ameliyatı sonrası şişliklerin geçmesi ve burunun asıl biçimini alması kişinin burun yapısına bağlı olarak 6 ay ile 1 yıl arasında değişmektedir. Burun derisi ince olan kişilerde ameliyat sonrası şişlikler (ödem) de az olacağından neredeyse 4-6 ay içinde burunları asıl şekline gelmektedir.

Estetik ameliyatı sonrası burun ucu şişliği ne zaman iner?

Burun ucu ve burun kanatlarındaki şişlik ise 9.ayda iner.Burnun tam olarak oturması için gereken süre 1 yıldır.

Burun ameliyatı tamamen ne zaman iyileşir?

Burun ameliyatları sonrası, burun estetiği ameliyatı sonrası ilk aylarda iyileşme biraz daha hızlı olmakla birlikte iyileşmenin tamamlanması 6 ayla 1 yılı bulabilir. Değişiklikler ilk 6 ayda yüzde 60-70 oranında gerçekleşir. Ödem azalır, şişlikler azalır.

Estetik sonrası burun tıkanıklığı nasıl geçer?

Ameliyat sonrası ilk saatlerde burundan iyi nefes alırken, burun içi ödem, şişlikler nedeniyle akşama burun tıkanıklığı başlar. ilk hafta bu beklenen ve doğal bir durumdur ve geçicidir. Burun içine günde 2 kez krem ve 3-4 kez sinomarin deniz suyu yapılmalıdır.