Satürn en son ne zaman Kova Burcundaydı?

İçindekiler:

  1. Satürn en son ne zaman Kova Burcundaydı?
  2. Satürn Kova burcuna geçmesi ne demek?
  3. Satürn Kova transiti ne demek?
  4. Kova Çağı ne zaman başlayacak?
  5. Pluto Kova ya ne zaman geçecek?
  6. Satürn Kova da ne kadar kalacak?
  7. Kova Çağı ne olacak?
  8. 2021 Kova Çağı ne demek?
  9. Kova çağında bizi neler bekliyor?

Satürn en son ne zaman Kova Burcundaydı?

17 Aralık 2020 itibariyle artık yepyeni bir hayat düzenine geçiş yapacağız. “Nasıl yani, ne demek bu?” derseniz, Satürn 17 Aralık 2020 tarihinden başlayarak 'e kadar 2,5 yıl Kova burcu seyahat edecek. Astrolog Seyran Ataklı, Satürn'ün Kova burcundaki seyahatini inceledi.

Satürn Kova burcuna geçmesi ne demek?

Satürn'ün Kova burcuna geçişi; senin kök yuva aile ev alanında hissediliyor olacak. Bu alan en başta, ruhumuzun yaşadığı bedeni, kendi mabedimizi anlatan evdir.

Satürn Kova transiti ne demek?

Satürn kova burcuna ilerlediğinde dışarıdaki dünyayla bağ kurma ve insanlarla dayanışma zamanı gelmiş demektir. Transit Satürn yaklaşık 30 senede bir zodyak çemberindeki yerine geri döner. 19, 1962-1964, 1991-1994 yılları arasında Satürn kova burcunda ilerlemiştir.

Kova Çağı ne zaman başlayacak?

Şimdi ise 17 Aralık 2020 itibarıyla Satürn Kova burcuna geçiş yaparak, 'e kadar bu burçtaki yolculuğuna başladı.

Pluto Kova ya ne zaman geçecek?

Plüton 'te ilk kez Kova burcuna giriş yapacak.

Satürn Kova da ne kadar kalacak?

Satürn 17 Aralık itibariyle Oğlak burcundan Kova burcuna geçiş yaptı. tarihine kadar Kova burcunda kalacak. ... Satürn'ün yöneticisi olduğu Kova burcunda bulunması bilim ve teknoloji alanında yeni fikirler, buluşlar, insanlığı ileri götürecek, zamanın ötesindeki düşünceler için uygun bir süreç olacaktır.

Kova Çağı ne olacak?

: Plüton ilk kez Kova burcuna girecek. 11 Haziran 2023: Bir süre Oğlak burcuna geri hareket yapacak. : Tekrar Kova'ya giriş yapacak.

2021 Kova Çağı ne demek?

Yılın başında Satürn ve Jüpiter'in kavuşumu ve uzun bir süre birlikte hareket etmesi ile büyük dönüşümü 2021 yılının başlarında hissedeceksiniz. 11 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızdaki tüm başlangıçlara başlıyor olacaksınız. Bu yıl size üst vaatlerde bulunmak doğru olmaz.

Kova çağında bizi neler bekliyor?

Kova çağı bilgi ve data çağıdır. Bu başlayan yeni döngü ile maddi dünyanın hırslarının yerini daha çok bilmek, öğrenmek ve veriyi toplamak alacaktır. Artık parayı elinde tutan değil, veriyi elinde tutanlar güçlü olacak. Bilhassa özgün ve yenilikçi fikirlere değer verilecektir.