Mezun olduktan sonra burs ne zaman kesilir?

İçindekiler:

  1. Mezun olduktan sonra burs ne zaman kesilir?
  2. Mezun olamayan öğrencinin kredisi ne zaman kesilir?
  3. Okulum bitti kyk ne zaman kesilir?
  4. Öğrenim kredisi mezun olduktan kaç ay içinde kesilir?
  5. Üniversite kayıt Sildirince kredi kesilir mi?
  6. Öğrenim kredisi en son hangi ay yatıyor?
  7. Öğrenim Kredisi Bursa nasıl çevrilir?

Mezun olduktan sonra burs ne zaman kesilir?

KYK bursu veya KYK kredisi alan öğrenciler ilgili bölümün normal eğitim süresini tamamladıkları senenin Haziran ayında son ödemelerini alırlar. Özetle KYK burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ekim ayında başlar, haziran ayında burs ve kredi ödemesi sona erer.

Mezun olamayan öğrencinin kredisi ne zaman kesilir?

KYK kredi ödemeleri, öğrencilerin normal öğrenim sürelerince yapılmaktadır. 2018-2019 öğretim yılı itibariyle normal öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerin kredi ödemesi haziran ayı itibariyle sona erecektir.

Okulum bitti kyk ne zaman kesilir?

Kurumumuz tarafından yapılan kredi ödemeleri, öğrencilerin normal öğrenim sürelerince yapılmaktadır. 2016-2017 öğretim yılı itibariyle normal öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerimizin kredi ödemesi Haziran ayı itibariyle sona erecektir.

Öğrenim kredisi mezun olduktan kaç ay içinde kesilir?

Konu hakkında KYK tarafından geçmiş yıllarda yapılan açıklama şöyle; Kurumumuz tarafından yapılan kredi ödemeleri, öğrencilerin normal öğrenim sürelerince yapılmaktadır. 2016-2017 öğretim yılı itibariyle normal öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerimizin kredi ödemesi Haziran ayı itibariyle sona erecektir.

Üniversite kayıt Sildirince kredi kesilir mi?

Madde 23- Kredi almakta olan öğrenci, öğretim kurumundan ayrıldığında veya herhangi bir nedenle çıkarıldığında, kredisi kesilir. Ancak; öğretim kurumundan ayrıldığı veya çıkarıldığı tarihten itibaren bir yıl içerisinde öğrenimine başlaması ve talebi halinde kredisinin ödenmesine devam edilir.

Öğrenim kredisi en son hangi ay yatıyor?

Taahhütnamesini onaylayan öğrencilere kasım ayı sonunda ekim ve kasım olmak üzere iki aylık ödeme yapılacak. Daha sonra ise KYK, ödemeleri TC kimlik numarasının son rakamına göre her ayın 6. ve 10. günleri arasında yapıyor.

Öğrenim Kredisi Bursa nasıl çevrilir?

Öğrenim kredisi almakta iken durumunda sonradan değişiklik olanlardan; Yönetim Kurulunca belirlenen öncelikle burs verilecek öğrenciler kapsamına giren öğrencilerin öğrenim kredileri bu durumlarını belgelendirmek kaydıyla öğrencinin durumunda meydana gelen değişikliği izleyen ödeme döneminden itibaren bursa ...