Kırmızı elbiseye göz makyajı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kırmızı elbiseye göz makyajı nasıl yapılır?
  2. Kırmızı elbiseye nasıl takı takılır?
  3. Kırmızı ruj hangi renk far?
  4. Kırmızı elbiseye hangi renk ayakkabı olur?
  5. Yeşil kıyafete hangi renk far?
  6. Bordo elbise altına ne renk ayakkabı giyilir?

Kırmızı elbiseye göz makyajı nasıl yapılır?

Kırmızı elbise giyildiğinde yapılacak makyaj mümkün olduğunca sade olmalıdır. Mor, yeşil ya da mavi tonlarında çok renkli göz farlarından mutlaka kaçınılmalı, gri ya da kahverengi tonlar tercih edilmelidir. Dudaklara ise nude veya elbiseyle aynı tonda bir ruj sürülebilir.

Kırmızı elbiseye nasıl takı takılır?

Kırmızı çanta bu kombinde kırmızı elbiseye takı olarak ise kırmızı dore karışık renkli küpe kullanabilirsiniz.

Kırmızı ruj hangi renk far?

Günlük makyajında kırmızı ruj sürdüğünde, göz makyajında ışıltılı, metalik ve doğal tonlara yer verebilirsin. Böylece gözlerini boş bırakmamış ve ışıltı katmış olacaksın. Dikkat yine kırmızı dudaklarında olacak ama aynı zamanda göz makyajın da özenli görünecek. Bunun için bronz renkli krem bir far tercih edebilirsin.

Kırmızı elbiseye hangi renk ayakkabı olur?

Kırmızı elbise ayakkabı kombinleri yaparken en klasik seçeneklerden biri siyah ayakkabılardır. Ayakkabıların her zaman kıyafet türü ile eşleşmesi gerekmektedir. Yani bir parti kıyafeti ise ince topuklu bir sandalet aranmalıdır. Bir gündelik elbise ise, başka bir siyah ayakkabı türü tercih edebilirsiniz.

Yeşil kıyafete hangi renk far?

Yeşil renk kıyafet kombinizde ise toprak renkleri, kahvenin-bakırın tonları, mürdüm tonları yeşilin koyu tonları kullanabileceğiniz far ile dudak renginden 1-2 ton koyu renkte bir ruj ile makyaj kıyafet kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Bordo elbise altına ne renk ayakkabı giyilir?

Bordo Abiye Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir? Bordo abiye altına ayakkabı olarak genelde bej, siyah, gümüş tonları, altın rengi, ten rengi olarak karşımıza çıkmaktadır.