Alo 153 kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Alo 153 kaça kadar açık?
  2. Başkent 153 nasıl aranır?
  3. Başkent 153 nedir?
  4. Mavi Masa 153 nedir?
  5. Beyaz masa ne işe yarar?
  6. Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?

Alo 153 kaça kadar açık?

Portal - İstanbul Büyükşehir Belediyesihttps://beyazmasa.ibb.istanbulhttps://beyazmasa.ibb.istanbul

  1. Önbellek

Başkent 153 nasıl aranır?

Mavi Masa - Ankara Büyükşehir Belediyesihttps://mavimasa.ankara.bel.trhttps://mavimasa.ankara.bel.tr

  1. Önbellek
  2. Benzer

Başkent 153 nedir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi “ALO 153 Mavi Masa” artık “Başkent 153” adıyla hizmet vermeye başladı. Yeni bir hizmeti daha Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, mobil araçlarla merkez ve ilçelerde mahalle mahalle dolaşarak vatandaşın ayağına gidiyor.

Mavi Masa 153 nedir?

Başkent 153 Nedir? Vatandaşlarımızın 7 gün/24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği Hizmet Birimi'dir. ... Ankaralılara zaman ve mekândan bağımsız olarak telefon, SMS, internet, e-posta, posta, faks ve yüz yüze görüşme yolu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ulaşma ve bilgi alma olanağı sunmaktadır.

Beyaz masa ne işe yarar?

Beyaz Masa, kent sakinlerinin her türlü şikâyet, istek ve görüşlerini iletebilecekleribir belediye birimi. 24 saat hizmet veren bu birim onlara ulaşan tüm görüş ve talepleri değerlendirmeye alarak çözüm üretmeyi ve verilen hizmetlerin daha verimli hale getirilmesini amaçlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?

Sosyal yardım talebinde bulunmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, “https://sosyalhizmetler.ankara. bel.tr” adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları, ad soyad bilgileri ile cep telefonlarını yazarak başvuruda bulunabilecek.