2020 oğlak burcunu neler bekliyor?

İçindekiler:

  1. 2020 oğlak burcunu neler bekliyor?
  2. Oğlak burcunu aşk hayatında neler bekliyor?
  3. Oğlak burcu 2021 nasıl olacak?
  4. Oğlak burçlarını 2021 de neler bekliyor?
  5. Oğlak Burcunu 2021 de ne bekliyor?
  6. Oğlak burcu nelerden Hoslanmaz?

2020 oğlak burcunu neler bekliyor?

2020 yılı size doğru akacak sevgili Oğlak burcu. Semada yer alan gezegenler sizi işaret ederken yılın en kazançlısı olmanızı da sağlayacak. Hem de her anlamda…. Sizi her anı dolu dolu geçecek bir yıl bekliyor. ... Ocak ayında şans gezegeniyle iletişim gezegeni kavuşurken, hiç beklemediğiniz şanslar elde edebilirsiniz.

Oğlak burcunu aşk hayatında neler bekliyor?

Oğlak burcu aşk hayatında sağlam ilişkiler yaşamak ister. Ciddi ilişkilerin burcu olan oğlak burcu aşk hayatında da düzen ve istikrar ister. Oğlak burcu aşk hayatında da soğuk ve mesafelidir. Ancak tüm bu tutumunun aksine oldukça sadık bir yapıya sahip olan oğlak burcu aşk hayatında kalıcılık arar.

Oğlak burcu 2021 nasıl olacak?

Yıl boyu maddi düzeninizin, gelir gider dengenizin kısaca para konularının ön plana çıkacağı bir döneme başlıyorsunuz. Sürpriz mesleki başarılar, terfiler alabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir, yeni iş imkanları, yeni fırsatlar bularak maddi olanaklarınızı geliştirebilirsiniz.

Oğlak burçlarını 2021 de neler bekliyor?

2021 yılı muhtemelen hayatınızı etkileyebilecek yoğun transit geçişlerin yaşandığı bir yıl olacaktır. Oğlak burcu 2020'ye göre, 2021 yılı eylemlerinizde iç gözlem yapmanıza neden olabilir ve sizi dengeler yapmaya sevk edebilir. Bu değişiklikler, eylemlerinizin geleceğini belirleyebilir.

Oğlak Burcunu 2021 de ne bekliyor?

Siz Oğlak'lar oldukça zor ve kısıtlayıcı geçen iki yıldan sonra, 2021'de çok daha olumlu, geliştirici deneyimler yaşayacaksınız. Satürn'ün burcunuzu terk etmesi ile birlikte üstünüzdeki yüklerin hafiflediğini ve daha olumlu düşünceler geliştirebileceğinizi söyleyebiliriz.

Oğlak burcu nelerden Hoslanmaz?

Oğlak sadece kendi yaşamından, başarılarından, itibarından sorumludur, fazla yakın olup kimseyi hayatına tümüyle sokmaz, başkalarının hatalarını kendi yakınlarında barındırmaz! Sululuktan, fazla şakalı komikli ilişkilerden, dozu kaçan eğlencelerden hiç hoşlanmaz!