Robotta maydanoz suyu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Robotta maydanoz suyu nasıl yapılır?
  2. Maydanoz limon salatalık suyu ne işe yarar?
  3. Zayıflamak için maydanoz suyu nasıl yapılır?
  4. Maydanoz suyu ve limon neye iyi gelir?

Robotta maydanoz suyu nasıl yapılır?

Bir demet temiz ve taze maydanozu, bir fincan limon suyu ve bir bardak su ile robottan geçirin. Pürüzsüz kıvam alana kadar robot içinde malzemeleri ezin. Yaklaşık bir iki dakika sonra maydanoz ve limon pürüzsüz hale gelerek hazır olacaktır. 1 bardak taze hazırlanmış maydanoz suyu sabah aç karnına içilsin.

Maydanoz limon salatalık suyu ne işe yarar?

Limonda tıpkı maydanoz kalorisi oldukça düşüktür. Tokluk hissi verir, bu da kalori alımını azaltarak kilo vermeye yardımdı olabilir. Sivilceleri önler, cilt lekelerinin açılmasına yardımcı olur. Salatalık böbreklerdeki ekstra sodyumu atar ve kalp hastalıklarından korur.

Zayıflamak için maydanoz suyu nasıl yapılır?

Yarım demet maydanozu saplarıyla birlikte ayıklayarak güzelce temizliyoruz. 1.5 - 2 bardak su ile birlikte tencerede yaklaşık olarak 10 dakika haşlıyoruz. Sonrasında maydanozları süzgeç ile ayırıp açık sarı renkteki suyu biraz ılıdıktan sonra tüketiyoruz.

Maydanoz suyu ve limon neye iyi gelir?

Limon ve maydanozun C vitamince zengin içeriği ile oldukça yararlıdır. C vitamini kırışıklıkları giderici ve yaşlanma etkilerini azaltıcı bir vitamindir, cildi güzelleştirir. Aynı zamanda iyi bir antioksidan olan maydanoz, limonun salisik asit etkisi ile beraber sivilceleri kurutur ve izlerini yok eder.