Atatürk Üniversitesi 2 üniversite kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi 2 üniversite kayıtları ne zaman?
  2. Atatürk Üniversitesi ön kayıt nasıl yapılır?
  3. ATA AÖF ön kayıt iptali nasıl yapılır?
  4. ATA AÖF edevlet kayıt nasıl yapılır?
  5. AÖF ön kayıt nasıl yapılır?

Atatürk Üniversitesi 2 üniversite kayıtları ne zaman?

İşte, Atatürk Üniversitesi ATA AÖF 2. üniversite ön ve kesin kayıt tarihleri. ATA AÖF İkinci üniversite ön kayıtlarI 01.06.2021 - 03.10.2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kesin kayıtlar ise 31.08.2021 - 03.10.2021 tarihleri arasında yapılacak.

Atatürk Üniversitesi ön kayıt nasıl yapılır?

İkinci üniversite ön kayıt işlemini Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet ya da öğrencilik bilgisi mevcut olan öğrenci adayları İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT SAYFASI'ndan yapabilirler. Bu adresten ön kayıt işlemini yapan adayların kesin kayıt işlemleri için herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.

ATA AÖF ön kayıt iptali nasıl yapılır?

Kayıt silme talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçenizin ile nüfus cüzdanınızın fotokopisini Fakültemize elden teslim ettiğiniz ya da posta/kargo yoluyla gönderdiğiniz takdirde kayıt silme işleminiz gerçekleştirilir.

ATA AÖF edevlet kayıt nasıl yapılır?

e-Kayıt kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde 'e-hizmetler' bölümünde yer alan ve 'Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altında bulunan 'Üniversite E-Kayıt' seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.

AÖF ön kayıt nasıl yapılır?

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.