Yaşam yolu numarası nasıl hesaplanır?

İçindekiler:

  1. Yaşam yolu numarası nasıl hesaplanır?
  2. Kişilik sayısı nasıl hesaplanır?
  3. Kader sayımızı nasıl buluruz?
  4. Kader Sayısı 1 ne demek?
  5. Ismin kader sayısı ne demek?

Yaşam yolu numarası nasıl hesaplanır?

Yaşam Yolu Numarası nedir? (Life Path Number) Yaşam yolu numaranızı hesaplamak için doğum tarihinizdeki rakamları birbirine ekleyin. Mesela 21. 01. 2001 = 2+1+1+2+1 = 7 olacaktır. Eğer 23 gibi bir sayı çıkarsa bunu da birbirine ekleyip 5 yapmanız gerekiyor.

Kişilik sayısı nasıl hesaplanır?

Kişilik Sayısı, sizin genel karakteriniz hakkında bilgi verir. Kişilik sayınızı hesaplamak için doğum tarihinizdeki bütün rakamları toplamanız gerekmektedir. Örneğin doğum tarihi 5 Mart 1981 olan bir kişinin kişilik sayısı; 5+3+1+9+8+1=27=2+7=9 olarak hesaplanır.

Kader sayımızı nasıl buluruz?

Adımız ve soyadımızı oluşturan bütün harflerin, yukarıdaki tabloda karşılık gelen rakamlara dönüştürülerek toplanmasıyla elde edilen sayı, bizim kader sayımızdır. Kader sayısı sadece 1-9 arasındaki ve sabit olan 11 ile 22 sayılarından ibarettir. 11 ve 22 sayıları Efendi Sayılar olarak adlandırılırlar.

Kader Sayısı 1 ne demek?

KADER SAYISI 1 Yaratıcılık, bağımsızlık, özgünlük, ego, kendine düşkünlük. Bu insan doğal bir liderdir. Kendine yeterlidir ve hırslıdır. İş hayatında aşırılıklardan, hükmedici davranmaktan ve acelecilikten kaçınmalıdır.

Ismin kader sayısı ne demek?

Kader sayısı 1'den 9'a kadar olan sayılardır. Ancak “Değişmez Sayı” olarak 11 ve 22 sayıları bulunur. Yani bir ismin kader sayısını hesaplarken 11 yada 22 sayısına ulaşırsanız bunları tek basamağa indirmiyorsunuz. 1'den 9'a kadar olan sayılar ile 11 ve 22 sayılarının her biri bir kişiliği yansıtır.