Selena Gomez hangi dilleri konuşuyor?

İçindekiler:

  1. Selena Gomez hangi dilleri konuşuyor?
  2. Selena Gomezin sevgilisi var mı?
  3. Justin ve Hailey ne zaman tanıştı?
  4. Hailey Baldwin ve Shawn Mendes sevgili mi?
  5. Justin Hailey ne zaman evlendi?
  6. Hailey Baldwin nereli?

Selena Gomez hangi dilleri konuşuyor?

İspanyolca

Selena Gomezin sevgilisi var mı?

Justin Bieber'la 3 senelik birliktelik yaşayan Selena Gomez, ilişkisi bittiğinde zor bir dönemden geçmişti. Biten ilişkinin ardından oldukça zor dönemi atlatan Gomez, yeni bi aşka yelken açtı. The Weeknd'le (Abel Tesfaye) birliktelik yaşayan ünlü şarkıcı, çok mutlu görünüyor.

Justin ve Hailey ne zaman tanıştı?

2009. Justin Bieber'e aşık olan ve 12 yaşındayken ünlü şarkıcı ile babası yapımcı ve yönetmen Steve Baldwin sayesinde tanışan Hailey Baldwin, birlikte çekilen ilk fotoğraflarında bile fena halde çekingen görünüyor. Yani çiftin ilk karşılaşması 11 yıl önce Today Show'a dayanıyor.

Hailey Baldwin ve Shawn Mendes sevgili mi?

Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes, kendisinden ayrılır ayrılmaz eski aşkı Justin Bieber ile barışan ve nişanlanan Hailey Baldwin'i tebrik etti. ... Mendes ile Hailey Baldwin, mayıs ayında gerçekleşen MET Gala'ya beraber katılmış, aşklarını ilan etmişti. ABD'li model daha sonra, eski aşkı Justin Bieber ile barışmıştı.

Justin Hailey ne zaman evlendi?

13 Eylül 2018 (Justin Bieber)

Hailey Baldwin nereli?

Baldwin; Tucson, Arizona'da Baldwin kardeşlerin en küçüğü ve aktör Stephen Baldwin ve grafik tasarımcı Kennya Deodato Baldwin'nin kızı olarak doğdu. Annesi İtalyan ve Portekiz kökenli bir Brezilyalıdır. Babası ise İngiliz, İrlandalı, İskoç, Fransız ve Alman kökenlidir.