Soda ile yüz nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Soda ile yüz nasıl temizlenir?
  2. Maden suyu ile yüz silinir mi?
  3. Soda yüze sürülür mü?
  4. Sodayla yüz maskesi nasıl yapılır?
  5. Maden suyu yüze nasıl kullanılır?

Soda ile yüz nasıl temizlenir?

Maden suyunu buz kalıbında dondurun ve sabahları bu kalıplarla cildinizi temizleyin. Kısa süre sonra cildinizdeki canlılığı fark etmeye başlayacaksınız. Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak, cildin gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Maden suyu ile yüz silinir mi?

*İçerdiği silisyum sayesinde cildi güçlendirerek gözenekleri sıkılaştırır. *Yüz bölgesine pamuğa sürülerek uygulandığında temizleyici olarak kullanılabilir. *Sprey olarak kullanıldığında ciltte ferahlatıcı bir etki yaratır.

Soda yüze sürülür mü?

Vücudu ve cildi toksinlerden arındırarak rahatlayıcı bir etki yaratır. İçerisindeki silisyum sayesinde cildi güçlendirerek gözenekleri sıkılaştırır. Yüz bölgesine pamuğa sürülerek uygulandığında temizleyici olarak kullanılabilir. Yağ yakıcı etkisinin yanı sıra temizleyici etkisiyle cildi kirlerden arındırır.

Sodayla yüz maskesi nasıl yapılır?

İki yemek kaşığı doğal kil, bir yemek kaşığı badem yağı ve bir bardak maden suyunu karıştırıp yüz ve boyun bölgenize uygulayın. 20 dakika sonra yıkayın. Cildin sıkılaşmasını ve bakterilerin temizlemesini sağlayacaktır.

Maden suyu yüze nasıl kullanılır?

Günlük cilt bakımında maden suyu pratik bir yöntemle uygulanabilir. Maden suyunu buz kalıbında dondurun ve sabahları bu kalıplarla cildinizi temizleyin. Kısa süre sonra cildinizdeki canlılığı fark etmeye başlayacaksınız. Buz kalıbı haline gelen maden suyunu her sabah göz altlarınıza masaj yaparak uygulayın.