Liseler hangi gün açılacak?

İçindekiler:

  1. Liseler hangi gün açılacak?
  2. Meslek okulları ne zaman açılıyor?
  3. Anadolu liselerine okullar ne zaman açılacak?
  4. 9 sınıf yüz yüze eğitim ne zaman?
  5. 10 sınıflar okula gidecek mi?

Liseler hangi gün açılacak?

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar tarihinde açılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim sezonu ve okulların durumuna ilişkin videolu açıklamalarda bulundu.

Meslek okulları ne zaman açılıyor?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi açıklandı. Takvime göre, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında, öğretmenlerin mesleki çalışmaları 31 Ağustos 2021 Salı başlayacak.

Anadolu liselerine okullar ne zaman açılacak?

Mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde 2 Mart'tan itibaren başlanacak.

9 sınıf yüz yüze eğitim ne zaman?

9, 10, 11.SINIFLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Bu kapsamda, 7 Haziran pazartesi günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitim başlanılacaktır.

10 sınıflar okula gidecek mi?

2. 9. Sınıflar haftada 2 gün okula gelecektir. 10 ve 11. Sınıflar sadece mesleki derslerini okulda yüz yüze görecektir. 3. 12. Sınıflar ise Pazartesi ve Salı günleri okula gelecek ve yüz yüze eğitime katılacaktır. 12. Sınıflar seçmeli olan derslerini uzaktan eğitimle görecektir.