Turkcell kaç puanla telefon alınır?

İçindekiler:

  1. Turkcell kaç puanla telefon alınır?
  2. Fatura üzerine telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?
  3. Vodafone puan nasıl öğrenilir?
  4. Vodafone Faturalı hatlara kredi veriyor mu?
  5. Vodafone kampanyası ne zaman bitiyor?
  6. Vodafone Tarifemin son gününü nasıl öğrenebilirim?
  7. Vodafone taahhüt süresi ne zaman bitiyor?
  8. Vodafone taahhüt yenileme nasıl yapılır?
  9. Vodafone tarifeden cayma nasıl yapılır?
  10. Vodafone cayma hakkı kaç gün?
  11. Vodafone günü gelmeden paket yenileme nasıl yapılır?
  12. Vodafone Kolay Paket her ay yenilenir mi?
  13. Vodafone 10 GB Hediye nasıl yapılır?
  14. Vodafone tarife yenileme tarihi nasıl öğrenilir?
  15. Vodafone tarife ne zaman yenilenecek?

Turkcell kaç puanla telefon alınır?

Turkcell Telefon Almak İçin Puan Sorgulama Her 1 puan 1 TL olarak hesaplanacaktır. Örneğin 8000 puanınız varsa 8000 TL kadar olan telefonları alabilirsiniz.

Fatura üzerine telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Vodafone puan nasıl öğrenilir?

Cep merkezinde Vodafone puanını öğrenmek için: Cep merkezine giderek sizinle ilgilenen temsilciye puanınızı öğrenmek istediğiniz yönündeki talebinizi iletin. Cep merkezinde şahsınıza ait puan bilgisi çıkartılır. Puanınıza gören satın almanız mümkün olan telefonların bilgisi tarafınızla paylaşılır.

Vodafone Faturalı hatlara kredi veriyor mu?

Vodafone kredi, düzenli ödeme yapan 6 ay ve üzeri vodafone faturalı hat kullanıcılarına faturaya kredi imkanı. Vodafone faturalı hattı bulunan her bireysel müşteri bankaya gitmeden Vodafone kredi çekebilmektedir.

Vodafone kampanyası ne zaman bitiyor?

Vodafone taahhüt bitiş tarihini sorgulama için Yanımda uygulamasından giriş yaparak ne kadarlık bir süre kaldığını öğrenebilirsiniz. 7000 sesli yanıt sisteminden de sorgulamak mümkün. İsterseniz 542 müşteri hizmetlerini arayarak bu bilgilere erişebilirsiniz.

Vodafone Tarifemin son gününü nasıl öğrenebilirim?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Vodafone taahhüt süresi ne zaman bitiyor?

Online Self Servis uygulamasına ait olan 7000 numarasını akıllı telefonunuzdan arayarak da taahhüt bitiş tarihi, fatura borcu vb. pek çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Ya da *7000# tuşlayarak, fatura tutarınızı, fatura son ödeme tarihini ve cayma bedelini öğrenebilirsiniz.

Vodafone taahhüt yenileme nasıl yapılır?

Vodafone Taahhüt Yenileme için Bunun için çağrı merkezini arayarak sesli taahhüt yenileme yapabilirsiniz. Operatör ile yapacağınız görüşmede sesli onayınız alınır ve taahhütlü paketiniz yenilenir. Bu esnada cayma bedelleri ve paket bedelleri hakkında da tüm bilgileri edinebilirsiniz.

Vodafone tarifeden cayma nasıl yapılır?

Ayrıca, 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7000'e SMS gönderebilir, Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurabilir ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni (Vodafone hattınızdan 542 ya da diğer operatör ve sabit hatlardan 0 (542) ...

Vodafone cayma hakkı kaç gün?

Vodafone Net 14 gün cayma hakkı süresi.

Vodafone günü gelmeden paket yenileme nasıl yapılır?

Vodafone Günü Gelmeden Paket Yenileme Mümkün Mü?

  1. Vodafone Yanımda uygulamasından,
  2. Online Self Servis'ten,
  3. 7000 sesli yanıt servisinden,
  4. *7000# numarasını arayarak,
  5. 7000'e sms göndererek,
  6. Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak,
  7. Vodafone cep merkezlerine başvurarak satın alabilirsin.

Vodafone Kolay Paket her ay yenilenir mi?

Kolay Paket kullanım hakları 28 gün boyunca geçerlidir. 28 gün dolduktan sonra kullanımlar devretmez; paket tekrarlamaz. Paket içeriğine Telsiz Kullanım Vergisi dahildir. Hattınıza bir ay içinde üst üste 10 kereye kadar Kolay Paket yükleyebilirsiniz.

Vodafone 10 GB Hediye nasıl yapılır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Vodafone tarife yenileme tarihi nasıl öğrenilir?

Vodafone Çağrı Merkezi ile Tarife Öğrenme Vodafone hattınız ile 542'yi, diğer operatör ve sabit hatlardan ise 00 numarasını arayarak müşteri hizmetleri ile yapacağınız telefon görüşmesi neticesinde kullanıyor olduğunuz güncel tarifeyi ve detaylarını öğrenebilirsiniz.

Vodafone tarife ne zaman yenilenecek?

Faturasız hatlarda, satın alınan ya da kullanılan tarife ve paketlerin sabit ücretini karşılayan bakiyenin var olması halinde her 30 günde bir yenilenmekte ve bilgilendirme SMS'i gönderilmektedir.