Yukselen burc ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. Yukselen burc ne anlama geliyor?
  2. Ay burcu nedir ne işe yarar?
  3. Yükselen burcu ne kadar etkiler?
  4. Ay burcu insanı nasıl etkiler?

Yukselen burc ne anlama geliyor?

Siz doğdunuz anda doğu ufkunda yükselmekte olan burca yükselen burç diyoruz. ... İlk tanışmalarınızda kişiler Güneş burcunuzu değil, yükselen burcunuzu algılar. Ancak sizi tanıdıkça, öğrendikçe Güneş burcunuzu da hissetmeye başlarlar. Kısacası ilk intibayı yükselen burcunuz sağlar.

Ay burcu nedir ne işe yarar?

Ay burcu ise, doğduğunuz günde ayın bulunduğu konumdur. Ay, yaklaşık olarak 2,5 günde bir burç değiştirir. Hangi burçta konumlanmışsa o burcun özelliklerini yeryüzüne yansıtır. ... Duygusal tepkilerimiz, içgüdüsel hareketlerimiz, bilinçaltımız, hayal gücümüz ay burcumuzun getirdiği özelliklerimizdir.

Yükselen burcu ne kadar etkiler?

Yükselen burç kişinin yakın çevresini, fiziksel özelliklerini, imajını, kişinin diğer insanlar üzerinde bıraktığı ilk etkiyi, doğal savunma mekanizmalarını, çocukluk çağlarındaki yaşam koşullarını simgeler. Yükselen burcumuzu, insanları karşıladığımız evimizin giriş kapısına benzetebiliriz.

Ay burcu insanı nasıl etkiler?

Herhangi bir olay karşısında hissettiklerimiz ay burcumuza bağlıdır. Duygusal tepkilerimiz, içgüdüsel hareketlerimiz, bilinçaltımız, hayal gücümüz ay burcumuzun getirdiği özelliklerimizdir. Bir insanın doğum haritasında yükselen Koç burcu, kişiye orta veya biraz daha uzunca boy verir.