TBT nin açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. TBT nin açılımı nedir?
  2. 20 yaş TBT ne demek?
  3. Eski fotoğrafa ne denir?
  4. En güzel TBT ne demek?

TBT nin açılımı nedir?

Instagram kullanan kişiler ise sık sık TBT ya da #tbt kelimesine denk gelirler. ... Bu kelime çoğunlukla etiket veya hashtag olarak kullanılmaktadır. TBT eski fotoğraflar paylaşılırken kullanılan bir kelimedir. TBT kelimesinin manası ise "Throw Back Thurday" yani " Perşembeye Doğru" demektir.

20 yaş TBT ne demek?

Açılımı throwback thursday olan TBT, geçmişten bir güne yani eskilere dair fotoğraf yüklemek isteyenlerin kullandığı bir etiket. ... Sosyal medya kullanıcılarının yakından tanıdığı TBT yani throwback thursday etiketi, eski fotolar paylaşıldığında kullanılıyor.

Eski fotoğrafa ne denir?

Açılımı throwback thursday olan TBT, geçmişten bir güne, eskilere dair fotoğraf yüklemek isteyenlerin kullandığı bir etiket olarak karşımıza çıkıyor. Genellikle eski fotoğrafların kullanıldığı bu etiket ile günde milyonlarca fotoğraf paylaşılıyor.

En güzel TBT ne demek?

Instagram'da en sık kullanılan etiket ya da bir diğer ifadeyle hastag olan TBT veya #tbt ifadesinin açılımı Throw Back Thursday'dir. ... Instagram kullanıcıları perşembe günleri eski bir fotoğrafı nostalji yapmak ve geçmişi yad etmek amacıyla paylaşırken bu etiketi tercih ederler.