Iyi bir kaş nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Iyi bir kaş nasıl olmalı?
  2. Uzun yüz nasıl kaş modeli?
  3. Kavisli kaş hangi yüz tipi için uygundur?
  4. Doğru Kaş nasıl alınır?
  5. Kavisli kaş alımı nasıl yapılır?

Iyi bir kaş nasıl olmalı?

Kaşınızı almaya başladığınızda dikkat edin: Burundan itibaren kaşın üçte ikisi yukarı doğru ve kalan üçte biri de aşağı doğru gitmelidir. Eğer kaşın iç kısmı çok kalın ve dış kısmı çok inceyse, önden ortaya kadar kaş kalemi ile düzeltin. Kaşlarınızı alırken daima çıkış yönlerine göre çekin. Önce alt kenardan başlayın.

Uzun yüz nasıl kaş modeli?

Uzun yüzlerde görüntüyü biraz yanlara doğru genişletmek için kavissiz, kalın kaşlar uygun olur. Uzun yüzlü kişiler kavisli kaş modeli yaparlarsa yüz daha da uzun görünür. Bunun için kaşların tam olarak yatay, düz olması gerekiyor.

Kavisli kaş hangi yüz tipi için uygundur?

Kavisli Kaş Kimlere Uygundur? Kavisli kaşlar en çok yuvarlak ve kare yüz şekline yakışıyor.

Doğru Kaş nasıl alınır?

Kaşlarınızı alırken ihtiyacınız olan yalnıza 3 malzeme vardır. Kaş tarağı, cımbız ve ayna.. Kaşlarınızın doğal halini bozmak istemiyorsanız mutlaka tarakla onarlı yukarı ve dışa doğru uzama yönünde tarayarak işe başlamalısınız. Ardından göz kapağınızın üst bölümüne gelen kaşlarınızı cımbız yardımıyla alabilirsiniz.

Kavisli kaş alımı nasıl yapılır?

Kaşlarını kavisli alırken alt kısımlarındaki fazla kaşları cımbızla al. Kaş kemiğinin tam ortasında, kaşının doğal kıvrımına geldiğinde buradaki kaş görünümünü hafifçe incelt. Kaşlarının tam kavis noktasını ne kadar keskinleştirirsen kavisli kaş görünümü o kadar yoğun olacaktır.