Aslen Kemal Sunal nereli?

İçindekiler:

  1. Aslen Kemal Sunal nereli?
  2. Kemal Sunal nereli aslen Kürt mü?
  3. Kemal Sunali kim canlandırdı?
  4. Kemal Sunal nasıl biri?

Aslen Kemal Sunal nereli?

Hayatı tarihinde İstanbul'un Küçükpazar semtinde Malatyalı bir ailenin çocuğu olarak doğan oyuncunun babası Migros'tan emekli Mustafa Sunal, annesi Saime Sunal'dır.

Kemal Sunal nereli aslen Kürt mü?

Aslen Malatyalı olan Kemal Sunal; Cemil Sunal ve Cengiz Sunal adında iki kardeşe sahiptir. ... İlkokulu Mimar Sinan İlkokulu'nda okuyan Kemal Sunal Vefa Lisesi'nden mezun olmuştur. Akrep burcu olan Kemal Sunal 56 yaşında 3 Temmuz 2000 yılında vefat etmiştir.

Kemal Sunali kim canlandırdı?

1983 Gaziantep doğumlu Mehmet Kurt, oyunculuğa lisede başladı. 1999-2004 Gaziantep'te Mehmet Kurt, 2004'te birçok tiyatroda görev yaptı. “Yarışma programı ile Türkiye'nin yıldızları İstanbul'a geldi. Mehmet Kurt 2004 yılından beri tiyatro, dizi, film ve reklam filmlerinde rol alıyor.

Kemal Sunal nasıl biri?

Kemal Sunal yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Malatyalı olan Kemal Sunal'ın annesi Saime Hanım ve babası Mustafa Bey'dir. Üç erkek çocuktan en büyükleridir. Kendisinden küçük olan Cemil ve Cengiz adında iki erkek kardeşi daha olan Kemal Sunal; okul hayatına Mimar Sinan İlkokulu'nda başlamıştır.