Sağlık personeli ek ödeme alacak mi?

İçindekiler:

  1. Sağlık personeli ek ödeme alacak mi?
  2. Aile hekimlerine ek ödeme yapilacak mi?
  3. Sağlıkçılara ek ödeme 2021 devam edecek mi?
  4. Aile sağlığı çalışanlarına ek ödeme ne zaman?
  5. Kamuda döner sermaye kalkıyor mu?
  6. Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman?
  7. Döner sermaye ne zaman yatar?

Sağlık personeli ek ödeme alacak mi?

2022-2023 yıllarını kapsayan toplu sözleşme kapsamında, doktorlar dışındaki sağlık çalışanlarının döner sermaye ek ödemeden aldıkları pay yüzde 20 artırıldı. ... 25 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazete'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan "20 Yıllarını Kapsayan 6.

Aile hekimlerine ek ödeme yapilacak mi?

Aile sağlığı çalışanlarına da 1500 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarına ek aşı ödemesi kararı çıktı. Buna göre hekimlere aylık 3 bin, çalışanlara 1500 TL'ye kadar ek ödeme yapılabilecek. Ödeme 3 ay sürecek.

Sağlıkçılara ek ödeme 2021 devam edecek mi?

Sağlık Bakanlığı, salgının devam etmesi ve sağlık merkezlerinde iş yoğunluğunun artması nedeniyle bakanlığa bağlı sağlık tesislerinde görevli personele, 1 Nisan'dan geçerli olmak üzere 4 ay süreyle ek ödeme yapılabilmesine imkan tanıyan düzenleme yaptı. Bu düzenleme, 8 Mayıs 2021'de Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile sağlığı çalışanlarına ek ödeme ne zaman?

Sağlık Bakanlığı'nca Kovid- 19 aşısı uygulamaları kapsamında, 1 Temmuz 2021'den itibaren 3 ay süreyle, sözleşmeli aile hekimlerine aylık net 3 bin liraya kadar, sözleşmeli aile sağlığı çalışanlarına da 1500 liraya kadar ilave ödeme yapılabilecek.

Kamuda döner sermaye kalkıyor mu?

Reformlar doğrultusunda da verimli olmayan döner sermaye işletmeleri kapatılacak ve diğerleri merkezi yönetim bütçesine, dolayısıyla Meclis denetimi kapsamına alınacak. Bu doğrultuda, döner sermayeler, 2022 yılından başlamak üzere aşamalı olarak merkezi yönetim bütçesine dahil edilecek.

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman?

Yapılan yeni düzenlemeye göre, tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 4 ay süreyle yer ya da personel yönünden kapsamı ve oranı, bakan tarafından belirlenmek koşuluyla personele ek ödeme yapılabilecek. Yapılan düzenlemeye göre yine ödemenin tutarı toplamı, mesai içi tavan ek ödeme tutarını geçemeyecek.

Döner sermaye ne zaman yatar?

Madde uyarınca, her ayın 15'inde herhangi bir katkıya bağlı olmaksızın, döner sermaye gelirlerinden sabit ek ödeme yapılacaktır.