2021 MSÜ de maske takılacak mı?

İçindekiler:

  1. 2021 MSÜ de maske takılacak mı?
  2. Sınavlarda maske takmak zorunlu mu?
  3. Askeri liseler kaldırıldı mı?
  4. Askeri Liseler geri açılır mı?

2021 MSÜ de maske takılacak mı?

Kovid-19 salgınına karşı 2021-MSÜ öncesi alınan tedbirler kapsamında, sınav binalarının detaylı temizliği yapılacak ve dezenfekte edilecek. ... Sınav görevlilerine de maske ve dezenfektanla birlikte eldiven dağıtılacak. Adaylar ve görevliler, kendi maske ve/veya siperlikleri ile de sınava gelebilecek.

Sınavlarda maske takmak zorunlu mu?

Sınav görevlilerimiz lateks eldiven kullanacak. Adaylar sınav salonlarına geçip sıralarına oturduktan sonra sınav süresince maskelerini çıkarabilecek. Ancak sınav görevlilerimiz maskelerini çıkartmayacak.

Askeri liseler kaldırıldı mı?

2016 yılında yaşanan 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası çıkarılan kararname ile de askeri liseler kapatıldı, tüm askeri eğitim kurumların düzen ve eğitimleri Genelkurmay Başkanlığı'dan alınarak Milli Savunma Üniversitesi'ne bağlandı. ... Ancak okul ve liseler açılmadı.

Askeri Liseler geri açılır mı?

Bilindiği gibi ülkemizde askeri personel yetiştirme işlemi şu an için Milli Savunma Üniversitesi aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrasında kapatılması kararı alınan Askeri Liselerin ise yakın bir zamanda tekrardan açılması gibi bir durum söz konusu değildir.