Boğa burcu kadını neleri sever?

İçindekiler:

  1. Boğa burcu kadını neleri sever?
  2. Boğa burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?
  3. Boğa burcu kadınını etkilemek için ne yapmalı?
  4. Boğa burcu kadınını ne mutlu eder?

Boğa burcu kadını neleri sever?

Boğa burcu kadını, disiplinden ve ciddiyetten hoşlanır. İşini iyi yapan kişilere hayran duyabilir. Disiplinli, çalışkan ve aklı başında erkek onun ilgi alanıdır. Düzenli olmaya çalışır ve karşısındakinin düzenli olması hoşuna gider.

Boğa burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?

Boğa burcu kadını toprak mizaçlı bir kadındır. Boğa kadınları özellikle su grubundan olan erkeklerle iyi anlaşır. Boğa burcu kadını fazla duygusal olmasa da, duygusal erkeklere karşı bir zaafı vardır bu sebeple en ideal erkekler balık, akrep ve yengeç erkekleridir.

Boğa burcu kadınını etkilemek için ne yapmalı?

Boğa kadını kendine güvenen ve korkusuz bir kadın olduğu için ona cesur olduğunuzu göstermeniz gerekir. Boğa kadınını etkilemek istiyorsanız, ona kendinize güvendiğinizi her seferinde gösterin. Kusurlarınız olsa da bunların farkında olduğunuzu ve bunları kabul ettiğinizi hissettirin.

Boğa burcu kadınını ne mutlu eder?

Kendi parasını kazanmak için dişini tırnağına çoktan takmış Boğa kadını, mevcut birikimini artırmak için yanında güç ister. Maddi kaynaklarının bolluğu, onu ruhsal olarak rahatlatacağı gibi, kaliteye ve lükse harcadığı paranın bollaşması mutlu eder. Boğa kadını henüz zengin değil ise zenginlik potansiyeli arar.