Kısıtlamada belediye otobüsleri çalışacak mı?

İçindekiler:

  1. Kısıtlamada belediye otobüsleri çalışacak mı?
  2. Sokağa çıkma yasağında şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?
  3. Sokağa çıkma yasağı şehirler arası otobüsler çalışacak mı?
  4. Otobüsler ne zamana kadar iptal?
  5. Pazar günü seyahat serbest mi?
  6. 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı var mı?
  7. 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilecek mi?
  8. 5 Aralık İETT çalışıyor mu?

Kısıtlamada belediye otobüsleri çalışacak mı?

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgede kısıtlamadan muaf olacak kişiler arasında şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri, yer almaktadır. Kısaca kısıtlamanın olduğu gün ve saatlerde otobüsler çalışacak.

Sokağa çıkma yasağında şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; sadece sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanacak olup sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyecektir.

Sokağa çıkma yasağı şehirler arası otobüsler çalışacak mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir.

Otobüsler ne zamana kadar iptal?

Otobüs firmaları ve bilet satışı yapan tüm kurumlar, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uymak durumdadır. Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.

Pazar günü seyahat serbest mi?

Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.

18 yaş altı için toplu taşıma yasağı var mı?

TOPLU TAŞIMA YASAĞI VAR MI? – Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilecek mi?

65 yaş üstü vatandaşlar için 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılacak. 65 YAŞ ÜSTÜ TOPLU TAŞIMA KULLANABİLECEK Mİ? 65 yaş üstü 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren toplu taşıma araçlarını kullanabilecek.

5 Aralık İETT çalışıyor mu?

5-6 Aralık tarihlerinde seferlerimizde düzenleme yapılmıştır. "dedi. Aşağıda listelenen hatlarımız 06.00-24.00 saatleri arasında 15 dakika sefer sıklığı ile hizmet verecektir. 7 Aralık Pazartesi itibari ile daha önce yayınlandığı şekilde kısıtlama kurallarına uygun olarak hafta içi işletmesi yapılacaktır.