Civanperçemi otu nerede yetişir?

İçindekiler:

  1. Civanperçemi otu nerede yetişir?
  2. Altın otu zayıflatır mı?
  3. Altın Otu nasıl bir şey?
  4. Açlik otu günde kaç kere içilmeli?
  5. Açlik otu ne kadar kullanilmali?

Civanperçemi otu nerede yetişir?

Ülkemizde Doğu Anadolu ve Karadeniz'de yaygın olarak yetişir. Özellikle dağ yamaçlarında, çayırlarda ve yol kenarlarında sıklıkla konumlanan civanperçemi güneşli ve sıcak ortamları sever.

Altın otu zayıflatır mı?

Bu özellikleri nedeniyle altın otunun zayıflatıcı etkisi olduğu düşünülmektedir. Ancak altın otunun idrar söktürücü olması sebebiyle vücuttaki fazla miktardaki suyun dışarı atılmasını sağlamaktadır. Bu nedenle az miktarda kilo kaybı yaşanmaktadır. Bundan dolayı da az da olsa kilo kaybı yaşanır.

Altın Otu nasıl bir şey?

Altın çicek, mayasıl otu, güneş çiçeği ve de dalak otu gibi isimleri ile altın otu eski dönemlerde günümüze kadar idrar söktürücü, taş dökücü, alerji önleyici, ateş düşürücü gibi özellikleri nedeni ile sağlık açısından çok faydası olan şifalı bir bitkidir.

Açlik otu günde kaç kere içilmeli?

Malzemeler: Avuç içi kadar açlık oyu, kaynamış su. Yapılışı: Her aktarda kolayca bulabileceğiniz açlık otu yaprağını 10 dakika boyunca suda kaynatın. Gün içerisinde ne zaman tüketeceğiniz serbest. Ancak hızlı sonuç almak için önerilen miktar, her gün 2 defa olmak üzere sabah ve öğle sonrası tüketmektir.

Açlik otu ne kadar kullanilmali?

Açlık otunun 1 haftadan fazla kullanılmaması gerektiğine dikkat çeken Akgöz, "1 hafta içerisinde de her gün değil 2 ya da 3 kez kullanılmalıdır.