AÖF sivil hava ulaştırma işletmeciliği ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. AÖF sivil hava ulaştırma işletmeciliği ne iş yapar?
  2. Sivil havacılık Bölümü önü açık mı?
  3. Sivil havacılık Kabin Hizmetleri ne kadar maaş alır?
  4. Sivil hava ulaştırma işletmeciliği okuyan hostes olabilir mi?

AÖF sivil hava ulaştırma işletmeciliği ne iş yapar?

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği meslek elemanı; özel ve kamu havayolu şirketlerinde, uçuşla ilgili tüm aktivitelerde, havaalanlarında, lojistik firmalarında, seyahat ve turizm acentelerinde, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde, ulaşım alanında faaliyet gösteren turistik seyahat işletmelerinde çalışma ...

Sivil havacılık Bölümü önü açık mı?

Sivil hava ve ulaştırma işletmeciliği mezunlarının iş imkanı oldukça fazladır. Ülkemizin bu alanda ki istihdamı diğer bölümlere göre daha yüksek bir seviyededir. Bu bölüm mezunları genel anlamı ile sivil havacılık ile ilgili olan her türlü hizmet ve görev de çalışabilmektedir.

Sivil havacılık Kabin Hizmetleri ne kadar maaş alır?

Kabin memurları ilk senesinde 5 veya 6 bin TL ücret alırken ikinci senede bu rakam 7 veya 8 bin TL'yi bulabilir. Yaklaşık 15 yıldır bu sektörde çalışan bir kabin memuru amir olduğu zaman 9 veya 10 bin TL aylık ücret alabilir. Tüm kabin memurlarına yılda 4 maaş ekstra ikramiye verilir.

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği okuyan hostes olabilir mi?

2.Mezunlar Kabin Memuru olarak da çalışabilirler mi? ... Ancak Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olduklarında; Operasyon Memuru, Şefi, Yolcu Hizmetleri Memuru, Kargo Memuru, Ramp Memuru ve Şefi gibi pozisyonlarda çalışabilirler.