Çeşme Pırlanta Plajı Ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Çeşme Pırlanta Plajı Ücretli mi?
  2. Pırlanta Plajı Kamp yapılır mı?
  3. Pırlanta plajı denizi nasıl?
  4. Boyalık plajı kalabalık mı?

Çeşme Pırlanta Plajı Ücretli mi?

Plaja giriş tamamen ücretsizdir. İsterseniz havlunuzu alıp sere serpe boş bir yere kurulabilirsiniz. Dilerseniz de plaj içerisinde bulunan Beachlerden birisini tercih edip dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. *Bazı işletmelerde giriş ücreti ödediğiniz için şemsiye ve şezlonga ayrıca ücret ödenmemektedir.

Pırlanta Plajı Kamp yapılır mı?

Pırlanta Plajı Kamp Ve Konaklama İmkanları Pırlanta Plajı günübirlik tatilcilerin uğrak merkezi olduğu kadar, konaklamalı tatil yapan misafirler tarafından da tercih edilmektedir. Pırlanta Plajı'nda kamp yapmak isterseniz deniz kıyısına yakın olmayan bölgelerde ücretsiz şekilde kamp yapabilirsiniz.

Pırlanta plajı denizi nasıl?

Pırlanta plajı denizinin temizliği ve de berraklığı ile meşhur olan tertemiz bir plajdır. ... Deniz tabanı da plaj gibi incecik kum taneleriyle kaplı olmaktadır. Deniz seviyesi genel olarak ise ortalama 200 metre boyunca sığ olarak yer almaktadır. Bu nedenle yeni yüzmeyi öğrenenler için oldukça uygun olmaktadır.

Boyalık plajı kalabalık mı?

Deniz suyu ve plajı ile Ilıca Plajı'nı andıran Boyalık Plajı'nda şezlong ve şemsiye almadan vakit geçirmek çok keyifli değil. Kıyı şeridinin dar olmasından dolayı plajın oturulan bölümünde sürekli bir insan trafiği oluşuyor. Bu yüzden Boyalık Plajı'nın kalabalık olduğu zamanlarda Ilıca Plajı'na gitmenizi öneririm.