Hangi bal akciger kanserine?

İçindekiler:

  1. Hangi bal akciger kanserine?
  2. Akciğere iyi gelen bal hangisi?
  3. Kanser hastasına bal iyi gelir mi?
  4. Hangi bal türü iyidir?

Hangi bal akciger kanserine?

Bitkilere şifa özelliğini veren fenolik içerik açasından en zengin ve kanser hücrelerini öldürme potansiyeli en yüksek olan bal, siyah bal çıktı. Kaz Dağları bölgesinde meşe palamudu ağacındaki sıvıdan arıların elde ettiği bu balda, kanseri tedavi etme potansiyeli olduğunu tespit etmiş olduk" dedi.

Akciğere iyi gelen bal hangisi?

Faydaları: Doğal bir ateş düşürücü olan ayçiçek balı, bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanında akciğer ve birçok kanser çeşidinin tedavisine de yardımcı olur.

Kanser hastasına bal iyi gelir mi?

Kanser hastalarında kullanılması önerilmez. Balın kanser hastalarında kullanılması sırasında unutulmaması gereken bir diğer konu, bu ürünün çok aşırı kullanımının zararlı olabileceğidir. Bu nedenle biz, hastalarımıza maksimum 2 çorba kaşığı bal günlük tüketmelerini önermekteyiz.

Hangi bal türü iyidir?

Akasya balı Kaçkar Akasya balı, diğer ballar arasında en iyi bal çünkü yerleşim alanlarına en az 10 km uzaklıktaki akasya ormanları içerisinde yer alan karakovanlardan elde ediliyor. Faydaları: Bu bal çeşidi özellikle sinir sistemini koruyucu ve güçlendirici özelliğiyle bilinir.