Söz ün yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. Söz ün yeni bölümleri ne zaman başlayacak?
  2. Söz final ne oldu?
  3. Arka Sokaklar başlayalı kaç yıl oldu?
  4. Söz kaç bölümde bitti?

Söz ün yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? İşte Söz hakkında bilmeniz gereken her şey… SÖZ 67.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Söz yeni bölümün 21 Ocak Pazartesi günü ekrana gelmesi bekleniyor.

Söz final ne oldu?

Söz dizisi 85. final bölümü ile ekrana veda etti. ... Söz 84. bölümde bu hafta amaç bir dost kod adlı teröristi yok etmekti. Çolak karakterinin ölmediği ortaya çıktı. Çolak finalde Yavuz ve Tim'in karşısına çıktı.

Arka Sokaklar başlayalı kaç yıl oldu?

Arka Sokaklar, Erler Film imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 16 yıldır (16 sezon) kesintisiz yayımlanan Arka Sokaklar, yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından ...

Söz kaç bölümde bitti?

Söz dizisi 85. final bölümü ile ekrana veda etti. Söz 85. son bölümde, Yavuz ve Tim'i bekleyen 2 zorlu görev peş peşe geliyor ve final bölümünün heyecan seviyesi artıyor. Terör unsurlarının karargahını yok eden ve şanlı Türk bayrağını diken Tim üyeleri Dost'u yok etmeden bu hainliğin bitmeyeceğini biliyor.