Kova burcunun en kötü özellikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Kova burcunun en kötü özellikleri nelerdir?
  2. Kova burcunun özelliklerini sayar mısın?
  3. Kova burcunun özelliklerini anlatır mısınız?
  4. Kova kadını en çok hangi burçla anlaşır?
  5. Kova burcunun özelliklerini söyleyebilir misin?

Kova burcunun en kötü özellikleri nelerdir?

"Kova burçlarının olumsuz yönleri arasında; kibirli, dikkat çekmeye meraklı, dediğim dedik ve olmayacak hayaller kurmak gibi yönleri vardır." İnatçıdır ve bundan dolayı kendi fikirleri her zaman uygulansın ister. Özgürlüğüne olan bağlılığı yüzünden, yaşadığı birçok şeyi es geçebilir.

Kova burcunun özelliklerini sayar mısın?

Kova ilişkilerinde de farklı olanı ve karşıt görüşlere açık durmayı tercih eden bir burçtur. Belki romantik değildir ancak bu özellikleri onu fazlasıyla çekici kılabilir. Kova erkil bir burç olarak maceracıdır. Risk almak isteyebilir ve süregelen, katı kısıtlayıcı beraberliklerden uzak durmaya çalışır.

Kova burcunun özelliklerini anlatır mısınız?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar.

Kova kadını en çok hangi burçla anlaşır?

Kova burcu kadınının duyarlı yapısı toplumsal olaylara eşitlikçi bakış açıları dengeli ve adalet sahibi terazilerle iyi anlaşmasına sebebi olur. Kava kadını da teraziler de kavga ortamlarını sevmez ve naif insanlardır. Bu nedenle iki burç çok iyi anlaşırlar.

Kova burcunun özelliklerini söyleyebilir misin?

Genel Özellikler
  • Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Tanımlayan söz: Kendimi insanlıkta arıyorum.
  • Olumlu ve yapıcı kullanıldığında: Orijinal zeka sahibi, bireyselleşmeye önem veren, bağımsız ve akılcı, objektif, bilimsel yaklaşım sahibi, kararlı ve sosyal alanda yetenekli, arkadaş canlısı.
Daha fazla öğe...