Milli Piyango hangi kanalda yayınlanacak?

İçindekiler:

  1. Milli Piyango hangi kanalda yayınlanacak?
  2. Yılbaşı Bileti Sonuçları hangi kanalda çekiliyor?
  3. Çılgın sayısal loto ne zaman çekiliyor?
  4. Milli Piyango Çekilişi Ne Zaman Başlayacak?
  5. Cilgin Süper Loto hangi gün çekiliyor?
  6. 2021 Milli Piyango büyük ikramiye saat kaçta Çekilişi?
  7. Sayisal Loto ne kadar?

Milli Piyango hangi kanalda yayınlanacak?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık Perşembe akşamı saat 23:00'de açıklanacak. Kanal D ve Teve 2 ekranından Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi canlı olarak yayınlanacak. 2021 YILBAŞI İKRAMİYESİ NE KADAR?

Yılbaşı Bileti Sonuçları hangi kanalda çekiliyor?

Saat 14.30'da millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlamaya başlayacak olan yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek.

Çılgın sayısal loto ne zaman çekiliyor?

Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftada üç gün oynanabilecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

Milli Piyango Çekilişi Ne Zaman Başlayacak?

Büyük ödülü 4 milyon lira olan Milli Piyango'da çekilişler her ayın 9, 19 ve 29'un yapılıyor. Bugün yapılacak çekiliş 15.30'da başlayacak. Milli Piyango'da büyük ikramiye kazanacak numara ise 17.30'da çekilecek. Aynı şekilde amorti numarası da aynı saatte belli olacak.

Cilgin Süper Loto hangi gün çekiliyor?

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

2021 Milli Piyango büyük ikramiye saat kaçta Çekilişi?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında geçtiğimiz haftalarda çeyrek, tam ve yarım biletler satışa çıktı. Yeni yıla zengin olarak girme hayali kuran vatandaşların beklediği Milli Piyango 2021 yılbaşı özel büyük ikramiye ve amorti çekilişi saat 23:00'da yapılacak.

Sayisal Loto ne kadar?

Oynadığın her kolon sadece 3 TL'dir. 18 yaşından büyük olan herkes Çılgın Sayısal Loto oynayabilir.