Cok kuru saclara ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Cok kuru saclara ne iyi gelir?
  2. Saç neme nasıl doyar?
  3. Saçı en iyi ne nemlendirir?
  4. Saç nemlendirici maske evde nasıl yapılır?

Cok kuru saclara ne iyi gelir?

1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını yarım limon suyuyla iyice karıştırın. Karışımı saç diplerinize iyice yedirerek sürün ve sonra normal bir şekilde yıkayın. “Saçlarım çok sert” diyorsanız zeytinyağı da hem saçlarınız hem de saç deriniz için nemlendirici ve besleyicidir.

Saç neme nasıl doyar?

Saçlarının nem dengesini arttırmak için öncelikle bol su içmeli, nem destekli saç bakım ürünleri kullanmalısın. Saç nemlendirici yağlar, saç nemlendirici maske ve saç nemlendirici spreyler sayesinde saçların neme doyacaktır. Bunların yanı sıra banyo sonrası saç nemlendiricisi kullanmak da saçlarına iyi gelecek.

Saçı en iyi ne nemlendirir?

Saçlarınızın uç kısımlarına hafif su sürün ve ardından saç uçlarınıza mayonezi sürün ve streç filmle sarın yaklaşık 40-50 dakika beklettikten sonra doğal bir şampuanla saçlarınızı yıkayın. Zeytinyağı kuruyan saç uçlarını nemlendirmeye yardımcı olan en iyi ürünlerden biridir.

Saç nemlendirici maske evde nasıl yapılır?

Maske tarifi I: 2 yumurta sarısı, 2 olgun muz, 2-3 yemek kaşığı bal, yarım fincan saç kremi ve 2 yemek kaşığı zeytinyağını tamamen püre haline gelinceye kadar iyice karıştır. Karışımı saçlarına iyice yedir, 20-30 dakika bekledikten sonra soğuk su ile durula.