Hapis affı ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. Hapis affı ne zaman 2020?
  2. Yeni af yasası yürürlüğe girdi mi?
  3. Denetim serbestlik yasası kimleri kapsıyor?
  4. Ceza infaz yasası resmi gazetede yayımlandı mı?
  5. Af Kanunu yasalaştı mı?

Hapis affı ne zaman 2020?

Af yasasından son dakika gelişmesi yaşandı. AKP ve MHP'nin hazırladığı ceza infaz düzenlemesi teklifi TBMM'de kabul edildi. Bu gelişmenin ardından hükümlülerin 31 Mayıs 2020 tarihine kadar izinli sayılacağı açıklandı.

Yeni af yasası yürürlüğe girdi mi?

Resmî Gazete yayımlanan 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ile yeni bir vergi, SGK, gümrük ve kamu alacaklarını içeren af yasası yürürlüğe girmiştir.

Denetim serbestlik yasası kimleri kapsıyor?

Denetimli serbestlik ile ilgili yapılan geçici düzenleme kapsamında, terör, uyuşturucu ticareti, cinsel saldırı ve istismar suçları, kasten öldürme, yüzün sürekli değişikliğine sebebiyet veren kasten yaralama suçu ve kadına karşı şiddet, işkence ve eziyet suçları ile özel hayatın gizliliğine dair suçlar hariç 3 Mart ...

Ceza infaz yasası resmi gazetede yayımlandı mı?

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Af Kanunu yasalaştı mı?

Genel Kurul'da, AK Partili milletvekillerinin imzasını taşıyan, 'Ceza İnfaz Yasası'nda değişiklik öngören kanun teklifi görüşülerek yasalaştı. ...