Çocuğumun karnesini nasıl görürüm?

İçindekiler:

  1. Çocuğumun karnesini nasıl görürüm?
  2. E-okul e karne nasıl bakılır?
  3. E karne nasıl görüntülenir?
  4. 1 sınıf karne nereden öğrenilir?
  5. Sanal karne kimlere verilir?

Çocuğumun karnesini nasıl görürüm?

Öğrenciler karnelerine e-okul.meb.gov.tr internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Öğrenciler, takdir ve teşekkür belgelerine de sistem üzerinden erişebiliyorlar.

E-okul e karne nasıl bakılır?

E-OKUL DİJİTAL KARNELERE NASIL BAKILIR? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

E karne nasıl görüntülenir?

Öğrencilerin ve velilerin sisteme giriş yapabilmeleri için "Veli Bilgilendirme Sistemi" yazan kutucuğa tıklamaları ardından ise ekranda istenilen bilgileri girmeleri gerekiyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra sol ekranda yer alan "e-Karne" sekmesine tıklayın. Buradan karne ve takdir-teşekkür belgelerine ulaşabilirsiniz.

1 sınıf karne nereden öğrenilir?

Tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler aynı zamanda "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecekler. Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları ile erişim sağlanabiliyor.

Sanal karne kimlere verilir?

MEB, ilkokul ve ortaokullarda karnelerin elektronik ortamda velilerin ve öğrencilerin erişimine açılacağını açıklamıştı. Liseler için de 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının birinci dönem puanı tüm öğrenciler için yıl sonu başarı puanı olarak kabul edilecek.