Çörekotu saça nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Çörekotu saça nasıl kullanılır?
  2. Çörekotu saça iyi gelir mi?
  3. Saç dökülmesine ne iyi gelir çörek otu?
  4. Sarımsak yagi sacta ne kadar bekletilmeli?

Çörekotu saça nasıl kullanılır?

2 yemek kaşığı çörek otu yağını avucunuza dökün ve iki elinizin arasında yedirin. Ardından saç derinize masaj yapmaya başlayın. Saçınızın her tarafına iyice yedirdikten sonra köklerden uçlara kadar emildiğine emin olun. Yaklaşık 35-40 dakika beklettikten sonra saç tipinize uygun şampuanla yıkayın.

Çörekotu saça iyi gelir mi?

Çinko, selenyum, magnezyum gibi faydalı vitamin ve mineralleri barındıran çörek otu yağı saçların uzarken beslenmesini de sağlar. Saçları kökten uca besleme etkisi olan bu bitkisel yağ sayesinde, daha uzun ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Saç dökülmesine ne iyi gelir çörek otu?

Saç Dökülmesi Problemini Çörek Otu Yağı İle Durdurun Çörek otu kullanılarak saç dökülmeleri de kolay bir şekilde durdurulabilir. Saç problemlerini çözmeye yarayan çörek otu genel olarak saç tellerinin güçlenmesini sağlar. Bunun yanı sıra çörek otu yağı kullanılarak saç için maskeler oluşturulabilir.

Sarımsak yagi sacta ne kadar bekletilmeli?

- Sarımsak yağını saç diplerinize birkaç damla damlatınız. - 30 dakika bekledikten sonra saçlarınızı durulayınız. - Etkili bir sonuç için 2 günde bir tekrarlanmalıdır.