WhatsApp hat olmadan çalışır mı?

İçindekiler:

  1. WhatsApp hat olmadan çalışır mı?
  2. Telefon numarası olmadan WhatsApp nasıl kullanılır?
  3. Hatsız WhatsApp nasıl kullanılır?
  4. WhatsApp konuşma kayıtları nasıl alınır?
  5. Mesajlar kayıt altına alınıyor mu?
  6. Smsler ne kadar süre saklanıyor?

WhatsApp hat olmadan çalışır mı?

SIM kartı olmadan WhatsApp kullanmak WhatsApp daha sonrasında bir mesaj gönderecek ve sizden de bu mesajda gönderilen kodu girmeniz istenecek. Sabit hattan bu mesajı görmeyeceğiniz için 5 dakika kadar beklemelisiniz. 5 dakika sonrasında size aranarak kodu öğrenip öğrenmemek istediğiniz sorulacak.

Telefon numarası olmadan WhatsApp nasıl kullanılır?

Ancak WhatsApp'ı cep telefonu numarası olmadan kullanmak istediğiniz gibi, cihazınızda Uçak Modunu açın. Şimdi WhatsApp'ınızı açın ve cep telefonu numaranızı girin. Ancak cihazınız Uçak modunda olduğundan, tam doğrulama yapılmayacaktır. Şimdi SMS ile veya e-posta kimliğinizle doğrulamayı seçin.

Hatsız WhatsApp nasıl kullanılır?

Adım 1: Daha önceden aynı cihaza Whatsapp kurup telefon numarası ile kullandıysanız, bu yüklemeyi silmelisiniz. Adım 2: Öncelikle Whatsapp'ı Android cihazınıza indirin, kurun ve çalıştırın. Adım 3: Bir sonraki adımda adınızı ve cep telefonunuzu doğrulamanız istenecek. Telefon numaranızı girmeyin.

WhatsApp konuşma kayıtları nasıl alınır?

Bunun için Whatsapp'ın mail adresine yasal belgelerle ve gerekli numarayla Whatsapp geçmişini istediğinizi iletmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde Whatsapp belirttiği süre içerisinde size istediğiniz numaranın konuşma dökümünü mail ile yollar. Yasal belgeleriniz olmaması durumunda böyle bir talepte bulunamazsınız.

Mesajlar kayıt altına alınıyor mu?

Gsm operatörleri Sms içeriği ve Telefon görüşmelerini kaydetmez Sadece tarih, saat, konuşma süresi gibi şekli bilgileri kayıt altına almaktadır.

Smsler ne kadar süre saklanıyor?

Mesaj içerikleri ise ancak telefonda kaldığı veya geri getirebildiği ölçüde delil olabilmektedir. Genelde operatörler 2 senelik kayıtları saklamaktadırlar. Bu nedenle mahkeme kararıyla bu kayıtlara ulaşılabilmesi mümkündür.