Gs kaç locası var?

İçindekiler:

  1. Gs kaç locası var?
  2. Fenerbahçe Loca fiyatları ne kadar?
  3. Localar kaç lira?
  4. Fenerbahcede kac loca var?

Gs kaç locası var?

Stadyumun Özellikleri Türk Telekom Stadyumu'nun 52.650 kişi kapasiteli tribünleri, 4 kattan oluşur. Toplamda 198 loca ve 4.500'den fazla VIP koltuğu ile Türkiye'nin en büyük VIP alana sahip stadyumudur. Loca kapasiteleri 6 ile 27 kişi arasında değişip loca içi koltuklar ile beraber 6.231 VIP koltuk sayısına ulaşır.

Fenerbahçe Loca fiyatları ne kadar?

Yeni sezonda Üker Stadı'nda geçerli olacak loca fiyatları belli oldu. Başkan Ali Koç, fiyatların bu sezon bin euro arasında olacağını söyledi. Yeni sezonda Üker Stadı'nda geçerli olacak loca fiyatları belli oldu. Başkan Ali Koç, fiyatların bu sezon bin euro arasında olacağını söyledi.

Localar kaç lira?

Trabzonspor, 2021-22 sezonu loca fiyatlarını açıkladı. Locaların doğu tarafında kalanların zemini yükseltildi, güvenlik ve görüş standartları da iyileştirildi. KDV dahil loca fiyatları BATI VIP 750 bin lira, köşe 400 bin lira, doğu 400 bin lira, kale arkaları ise 150 bin lira olarak belirlendi.

Fenerbahcede kac loca var?

Soyunma, basın ve hakem odaları, yönetim ve toplantı salonları, 60 lüks loca, yeni açılan Fenerium mağazası ve yine bu tribünün altında yer alan Fenerbahçe Müzesi de, taraftara hizmet verir.