Sağlık Bakanlığı işçi alımı yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Sağlık Bakanlığı işçi alımı yapıyor mu?
  2. Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman?
  3. Işkur başvuru sonucu nasil öğrenilir?
  4. İŞKUR sonuçlarına nereden bakılıyor?
  5. Nihai listeye girmek ne demek?
  6. 2021 Sağlık alımı ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı yapıyor mu?

Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 14.000 Sürekli İşçi Alımı İlanı Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 20 – 20 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır.

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı atama başvurusu Çarşamba – Salı tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınıyor. Sağlık Bakanlığı atama kurası 30 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Işkur başvuru sonucu nasil öğrenilir?

İŞKUR TYP başvuru sonuçlarını sorgulamak için e devlet kapısını ziyaret edebilirsiniz. Adaylar e devlet kapısına TC kimlik no ve şifreleri ile birlikte giriş yapabilirler. Eğer daha önce hiç e devlet şifresi almadıysanız, yeni şifrenizi PTT birimlerinden alabilirsiniz.

İŞKUR sonuçlarına nereden bakılıyor?

e-Devlet Kapısı
  1. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)
  2. İş Başvurusu Sorgulama.

Nihai listeye girmek ne demek?

NİHAİ LİSTE NE DEMEK? Nihai liste , o ilana başvuru yapan ve kuraya girmeye hak kazanan adayların isim listesidir. İŞKUR'dan yayımlanan nihai listeye bakarak başvurunuzun kabul edilip edilmediğini, kura çekimine katılıp katılmadığınızı kontrol edebilirsiniz.

2021 Sağlık alımı ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı atama takvimine göre başvuru için son gün geldi. Sağlık Bakanlığı atama başvurusu 8 Eylül 2021 Çarşamba – 14 Eylül 2021 Salı tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınıyor. Sağlık Bakanlığı atama kurası 30 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.